Adalbert

Hídlap

Ittas sofőrt fogtak Piliscséven

Ittas állapotban ült volán mögé az a piliscsévi lakos, akit december 17-én, kedden délelőtt a piliscsévi Béke utcában igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei. A sofőrt először nem érdekelte, hogy a rendőrők megkülönböztető fény- és hangjelzést is használnak, majd végül mégis lehúzódott az út szélére.

Hirdetések

Az ellenőrzés során megfújatták vele a szondát is, mely pozitív eredményt mutatott. Emiatt a jármű vezetőjét további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 61 éves férfival szemben büntetőeljárást kezdeményeztek, valamint szabálysértési eljárást is indítotttak, továbbá bevonták a vezetői engedélyét.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: nemetugyek.de)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap