Vencel

Hídlap

Nem lesz víz december 23-án Lábatlan egyes részein

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. (ÉDV) tájékoztatta a lakosságot arról, hogy az eredetileg december 20-ra tervezett javítást jövő hét hétfőn, azaz december 23-án hajtják végre – olvasható a LábatlaNEWS nevű csoportban. A hálózatfejlesztés miatt egyes utcákban órákig nem lesz víz.

Hirdetések

A közleményből az is kiderül, hogy a javítás miatti víznyomás csökkenés, illetve esetenként vízhiány miatt már értesítette a szolgáltató az érintett ingatlanok tulajdonosait. Ezt megelőzően december 13-án akadt dolguk a vízmű szakembereinek Lábatlanon.

Aznap egy hiba miatt a város jelentős részén szünetelt a vízellátás. A szolgáltatás helyreállításig lajtoskocsikkal szállítottak vizet a háztartásokba.

(Borítókép: Pixabay.com)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap