Térségünk három óvodája is Zöld Óvoda címet nyert

Nyilvánossá váltak a tizenharmadik alkalommal meghirdetett Zöld Óvoda és az Örökös Zöld Óvoda nyílt pályázatok eredményei. Idén összesen 236 intézmény nyújtott be pályázati anyagot, közülük 206 intézmény nyerte el valamelyik címet. Térségünkből három óvoda is elismerést kapott.

Nyilvánossá váltak a tizenharmadik alkalommal meghirdetett Zöld Óvoda és az Örökös Zöld Óvoda nyílt pályázatok eredményei. Idén összesen 236 intézmény nyújtott be pályázati anyagot, közülük 206 intézmény nyerte el valamelyik címet. Térségünkből három óvodája is szerepel a nyertesek listáján.

Az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár 2019-ben is meghirdette a Zöld Óvoda és az Örökös Zöld Óvoda nyílt pályázatot. Tavaly szeptember 6-a és idén szeptember 5-e között 236 feladatellátási hely nyújtotta be pályázati anyagát.

A Pilismaróti Mesevár Óvoda és további hatvanöt intézmény harmadik alkalommal pályázott a Zöld Óvoda címre. László Tibor Zoltán, az Agrárminisztérium környezetvédelemért felelős helyettes államtitkárának, valamint Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős államtitkárának döntése értelmében a Dunakanyarban található település intézménye elnyerte a hőn áhított címet.

Kihirdették továbbá az Örökös Zöld Óvoda pályázat eredményeit is, melynek értelmében a Szobi Járásban található Bernecebaráti településen működő Barátcinege Óvoda, valamint az Esztergomi Honvéd Utcai Óvoda pályázati anyagát is pozitívan bírálták el.

Gratulálunk a címeket elnyert intézményeknek!

(Borítókép: zoldito.blog.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!