Adalbert

Hídlap

Suzuki és Nissan ütközött össze az 1119-es úton

December 22-én, dél körül egy régi Suzuki Swift, illetve egy Nissan Micra típusú személyuató ütközött össze frontálisan az 1119-es út tokod-ebszőnybányai elágazás és a péliföldszentkereszti kereszteződés közötti szakaszán. A helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a korlátozást 13 óra körül oldották fel.

Hirdetések

-Ne menjen arra, baleset történt! – mondta nekünk egy autós, mikor a péliföldszentkereszti elágazástól kihajtottunk Tokod irányába. A szembe érkezők (akiket szintén visszafordítottak) villogva, integetve jelezték számunkra, hogy nem lehet tovább menni.

A baleset abban a nagyívű kanyarban történt, ahol gyakran helyszínelnek a rendőrök. Információink szerint a Suzuki Tát felől Tatabánya felé haladt, amikor az ominózus kanyarban megcsúszott, átsodródott a szemközti sávba, majd szemből nekicsapódott a szabályosan közlekedő Nissannak. A két sofőr könnyebben megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Egyébként a 1119-es út csoportban többen is írták, hogy olaj folyt az útra, melyet feltakarítottak a közút munkatársai, de ennek ellenére érdemes körültekintően közlekedni.

(Kép: beküldött fotó)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap