Örs, Stella

Hídlap

Suzuki és Nissan ütközött össze az 1119-es úton

December 22-én, dél körül egy régi Suzuki Swift, illetve egy Nissan Micra típusú személyuató ütközött össze frontálisan az 1119-es út tokod-ebszőnybányai elágazás és a péliföldszentkereszti kereszteződés közötti szakaszán. A helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a korlátozást 13 óra körül oldották fel.

Hirdetések

-Ne menjen arra, baleset történt! – mondta nekünk egy autós, mikor a péliföldszentkereszti elágazástól kihajtottunk Tokod irányába. A szembe érkezők (akiket szintén visszafordítottak) villogva, integetve jelezték számunkra, hogy nem lehet tovább menni.

A baleset abban a nagyívű kanyarban történt, ahol gyakran helyszínelnek a rendőrök. Információink szerint a Suzuki Tát felől Tatabánya felé haladt, amikor az ominózus kanyarban megcsúszott, átsodródott a szemközti sávba, majd szemből nekicsapódott a szabályosan közlekedő Nissannak. A két sofőr könnyebben megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Egyébként a 1119-es út csoportban többen is írták, hogy olaj folyt az útra, melyet feltakarítottak a közút munkatársai, de ennek ellenére érdemes körültekintően közlekedni.

(Kép: beküldött fotó)

Hirdetések

  • Más lakását adta bérbe, börtönt kaphat érte

    Ha beismeri a bűncselekményt és lemond a tárgyalásról való jogáról, úgy 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki nem a saját, hanem egy gazdasági társaság tulajdonában lévő ingatlant adott bérbe egy másik személynek.

    Hídlap
  • 500 forintért hajózhatunk Esztergomból Zebegénybe

    Péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon is új járatot indít a Mahart PassNave Kft., melyek kapcsolódnak majd a dunakanyari körjárathoz – jelentették be hétfőn a dömösi hajókikötőben.

    Hídlap