Ellák

Hídlap

Veretlenül zárta az őszi szezont a Dág felnőtt röplabda csapata

Veretlenül zárta az őszi szezont az U21-NB II Férfi Bajnokság Nyugat `B` csoportjában szereplő Dág KSE röplabda csapata. Több évnyi kihagyás után újra indított felnőtt gárdát a klub, mely a legnehezebb találkozón is begyűjtötte a pontokat.

Hirdetések

A Dág KSE hosszú éveken keresztül az élvonalban szerepelt, az NBI-ben és a Magyar Kupában többször bronzérmet is szereztek. Aztán megszűnt a csapat, majd évekig kizárólag utánpótlás szinten versenyeztek. A szurkolók legnagyobb örömére idén nyáron újraszervezték a felnőtt alakulatot. A kerethez csatlakoztak olyanok is, akik korábban már játszottak Dágon.

A szabályok értelmében a másodosztályba neveztek be. Már a PTE-PEAC elleni szezonnyitón is látszódott, hogy a bajnokság egyik esélye lehet a Dág. A Máv Előre és a KVSRC ellen is rendkívül jól játszottak, sőt a legnagyobb riválisok is meghajoltak előttük. A TFSE, valamint a volt válogatott játékosokkal kiálló KISTEXT ellen is győztek, igaz utóbbi ellen egy szettet elveszítettek. A PTE-PEAC elleni visszavágón, majd a MÁV Előre és december 21-én a KVSRC ellen is a papírforma érvényesült.

A 2019. évi legutolsó bajnokijuk kapcsán mindenképpen meg kell jegyezni, hogy az ellenfél három szett alatt mindössze 13 pontot szerzett!

A nyolc, veretlenül megvívott találkozón 24 pontot szereztek, ezzel pedig a tabella második helyén állnak (az első helyen álló KISTEXT 2 meccsel többet játszott). Legközelebb január 4-én a negyedik helyen álló FINO Kaposvár otthonában lépnek pályára, ahol vélhetően mindent megtesznek majd a győzelemért.

(Borítókép: Dág Röplabda Szakosztály Facebook oldal)

Hirdetések

  • Helyreállítják a tokodaltárói zebra villogó jelzőlámpáját

    Jó hírrel szolgált a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők számára és a tokodaltárói lakosok is minden bizonnyal örülni fognak a hírnek: hamarosan helyreállítják a Bányász utca és a József Attila utca (10-es főút) kereszteződésénél található zebra sárga villogó jelzőlámpáját.

    Hídlap
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap