Angelika

Hídlap

Parádésan szerepeltek ősszel a zebegényi futsalosok

Második helyen zárta az őszi szezont a Regionális futsal bajnoksági budapesti 2. csoportjában szereplő Zebegény Garvittax SE csapata. A gárda tíz mérkőzést játszott: hatszor nyertek, kétszer döntetlent játszottak és csak kétszer kaptak ki.

Hirdetések

A Zebegény szeptember 25-én a Magyar Máltai SE ellen játszotta le első bajnokiját, igaz nem sikerült jól a rajt, hiszen 3:5-re kaptak ki. A második fordulóban valósággal kivégezték az NKE SE-t (10:2 lett a meccs vége), de a további találkozókon rendre jól játszottak. A támadójátékuk is jól működik, ugyanis 10 mérkőzésen 61 gólt szereztek (ennél többet csak az éllovas TF SE szerzett).

Az utolsó fordulóban a Szent István csapatát fogadták. Igazán kemény mérkőzésen 7:4-re győzték le ellenfelüket. A sikerrel eldőlt, hogy második helyről várhatják a folytatást, ami abból a szempontból is fontos, hogy az éllovas TF SE nem juthat fel az NB II-be.

Így jelenleg a Zebegény vezeti a feljutásért zajló versenyt. A klub Facebook oldala szerint szeretnék megtartani ezt a jó pozíciót, de azt is tudják, hogy erős a mezőny, így jobb, de rosszabb helyen is zárhatják a szezont.

(Forrás: Zebegény Garvittax SE)

Hirdetések