Marcell

Hídlap

Megajándékozták első számú szurkolójukat a csolnoki labdarúgók

“Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó” – tartja a mondás, melyet Csolnokon is komolyan vesznek. A község futballistái teljesítették ígéretüket és különleges ajándékkal lepték meg a csapat első számú szurkolóját.

Hirdetések

A klub a közösségi oldalán tette közzé a történetet, miszerint egy kislány a csolnoki focicsapat által aláírt labdát szeretett volna kapni karácsonyra. Kapva az alkalmon a labdarúgók alá is írták a játékszert, sőt még egy csapatképpel is kedveskedtek a gyermeknek.

Az ajándékokat a megyei másodosztályú felnőtt csapat két játékosa, Jantos Miklós és Kovács Bence adta át.

(Forrás és kép: Csolnoki Szabadidő Sportegyesület)

Hirdetések
  • Ma kezdődik a Babits Piknik

    Augusztus 14-15-én rendezik meg a Babits Piknik 2020 – irodalmi és színházi napokat az esztergomi Babits Mihály Emlékház kertjében. A Babits Mihály Színház szombaton este 21 órakor adja elő a Jónás könyve című előadást, melyet 2016-ban mutattak be a helyszínen.

    Hídlap
  • Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

    A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.

    Hídlap