Máté, Mirella

Hídlap

Halálos vonatgázolás történt a piliscsabai vasútállomás közelében

December 27-én, délelőtt 11 óra körül halálra gázolt egy embert az Esztergomból Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó, Z72-es jelzésű személyvonat. A Dorogi-medence megtudta, hogy a baleset a piliscsabai állomástól 300 méterre, a nyílt pályán történt.

Hirdetések

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a helyszínelés ideje alatt Piliscsaba és Leányvár között nem közlekedtek a vonatok. A MÁV-Start vonatpótló buszokat is rendelt, de egyik társaság sem tudott buszokat biztosítani. Emiatt a vonatközlekedés szüneteltetéséig kizárólag a Volánbusz menetrend szerint közlekedő járatait vehették igénybe az utasok.

A vonatközlekedés 14 óra körül indult újra és fokozatosan áll helyre a menetrend a Budapest-Esztergom vasútvonalon. A 10-es út csoportban egy szemtanú azt írta, hogy az áldozat egy felnőtt férfi volt.

(Forrás: Dorogi-medence/MÁVINFORM/MTI)
(Borítókép: piliscsabai tűzoltók)

Hirdetések
  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap