Adalbert

Hídlap

Második alkalommal fürdenek újévkor a Duna esztergomi szakaszán

2020. január 1-én, az Esztergomi Jegesmedve Baráti Egylet immár második alkalommal dunai fürdőzésre várja a legbátrabbakat. A hiedelem szerint aki az új esztendő első napján megfürdik a hideg vízben, az egész évben egészséges lesz.

Hirdetések

Az újévi fürdőzés már igazi hagyománnyá vált hazánkban, a Dunakanyarban található Nagymaroson is olyan népszerűvé vált az esemény, hogy legutóbb több tucatnyian mártóztak meg a Dunában. Hanzó Szilárd és társai január 1-én 14 órára várja az érdeklődőket a Nagy-Duna sétányra, a II. Hagyományteremtő újévi merülésre. Az eseményen mindenki saját felelősségre vesz részt. A Facebook esemény itt érhető el.

(Borítókép: 2019. január 1-i esemény)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap