Adalbert

Hídlap

Százötvenezer forintot gyűjtöttek az akusztikus koncerten a Bogáncs Kutyamenhelynek

Százötvenezer forintnyi adományt gyűjtöttek össze a Bogáncs Kutyamenhely számára az esztergomi Kaleidoszkóp Házban tartott jótékonysági akusztikus koncerten. A szervezők elérték céljukat, hiszen a tavalyi összeget ötvenezer forinttal sikerült túlszárnyalniuk.

Hirdetések

A december 27-i, 19 órakor kezdődött koncerten környékbeli, mint például a Link-X, a The Vernal, a Lightchaster és a budapesti The Ocean Front tagjai ragadtak hangszereket. A közönség jól érezte magát és a résztvevők nagy mennyiségben dobáltak pénzt a pulton, valamint a barlang bejáratánál elhelyezett becsületkasszákba.

(Borítókép: Nem Pop Underground)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap