Ulrik

Hídlap

Felföldi Ádám nyerte meg a bajnai darts versenyt

A tokodaltárói Felföldi Ádám nyerte meg a Bajnai Vadász Pizzéria & Étteremben hagyományteremtő jelleggel megrendezett darts versenyen. A győztes bizonyította: nem csak a tokodaltárói focicsapat játékosaként, hanem asztaliteniszezőként és darts versenyzőként is megállja a helyét.

Hirdetések

Jó hangulatban telt el az első bajnai darts verseny, melyen harmincegyen vettek részt. A versenyzőkön kívül a közönség is jól érezte magát, hiszen izgalmakkal teli játszmákat tekinthettek meg.

A torna harmadik helyén Kata Sándor végzett, míg a második helyet Balázs Alex szerezte meg. A huszonöt esztendős győztest sokan ismerik a környéken, hiszen labdarúgóként erősíti a megyei harmadosztályban szereplő TABAK csapatát.

A közelmúltban egy másik sportágban is bizonyított: a szintén hagyományteremtő jelleggel megrendezett I. Tokodaltárói Amatőr Ping-Pong Versenyen ezüstérmet szerzett. Most pedig egy újabb sportágban remekelt.

Hirdetések
  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap
  • Több kocsin is kilazították a kerékcsavarokat Szokolyán

    Egy ismeretlen személy éjjelente borsot tör a szokolyaiak orra alá, hiszen kilazítja a kocsikon a kerékcsavarokat. A település önkormányzat mindenkit arra kér, hogy ellenőrizzék a járművek kerekeit és ha rendelkeznek információkkal, netán „károsultak”, akkor jelezzék azt nekik.

    Hídlap