Jeromos

Hídlap

Felföldi Ádám nyerte meg a bajnai darts versenyt

A tokodaltárói Felföldi Ádám nyerte meg a Bajnai Vadász Pizzéria & Étteremben hagyományteremtő jelleggel megrendezett darts versenyen. A győztes bizonyította: nem csak a tokodaltárói focicsapat játékosaként, hanem asztaliteniszezőként és darts versenyzőként is megállja a helyét.

Hirdetések

Jó hangulatban telt el az első bajnai darts verseny, melyen harmincegyen vettek részt. A versenyzőkön kívül a közönség is jól érezte magát, hiszen izgalmakkal teli játszmákat tekinthettek meg.

A torna harmadik helyén Kata Sándor végzett, míg a második helyet Balázs Alex szerezte meg. A huszonöt esztendős győztest sokan ismerik a környéken, hiszen labdarúgóként erősíti a megyei harmadosztályban szereplő TABAK csapatát.

A közelmúltban egy másik sportágban is bizonyított: a szintén hagyományteremtő jelleggel megrendezett I. Tokodaltárói Amatőr Ping-Pong Versenyen ezüstérmet szerzett. Most pedig egy újabb sportágban remekelt.

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap