Jeromos

Hídlap

Mobil szaunával várják az újévi fürdőzőket Nagymaroson

Díjmentesen igénybe vehető mobil szaunával várja a január 1-i nagymarosi “Újévi kijózanító csobbanás” résztvevőit az Együtt a Városunkért Egyesület. Heinczinger Balázs polgármester kezdeményezésére a fürdőzők 11-14 óra között vehetik igénybe a szaunát.

Hirdetések

A berendezés egyszerre 10-12 fő befogadására alkalmas, használata során pedig érdemes egymást váltva, egymásra figyelve úgy beosztani az időt, hogy ne kelljen senkinek sokáig várakoznia.

Az újévi csobbanáson – melyről itt írtunk korábban – idén is több tucatnyian vehetnek részt. A hideg sem tántoríthatja el a legbátrabbakat, akik fürdőruhát öltve csobbanhatnak egyet a néhány fokos Dunában.

(Forrás: Együtt a Városunkért Egyesület)

Hirdetések
  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap