Ulrik

Hídlap

Mobil szaunával várják az újévi fürdőzőket Nagymaroson

Díjmentesen igénybe vehető mobil szaunával várja a január 1-i nagymarosi “Újévi kijózanító csobbanás” résztvevőit az Együtt a Városunkért Egyesület. Heinczinger Balázs polgármester kezdeményezésére a fürdőzők 11-14 óra között vehetik igénybe a szaunát.

Hirdetések

A berendezés egyszerre 10-12 fő befogadására alkalmas, használata során pedig érdemes egymást váltva, egymásra figyelve úgy beosztani az időt, hogy ne kelljen senkinek sokáig várakoznia.

Az újévi csobbanáson – melyről itt írtunk korábban – idén is több tucatnyian vehetnek részt. A hideg sem tántoríthatja el a legbátrabbakat, akik fürdőruhát öltve csobbanhatnak egyet a néhány fokos Dunában.

(Forrás: Együtt a Városunkért Egyesület)

Hirdetések
  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap
  • Több kocsin is kilazították a kerékcsavarokat Szokolyán

    Egy ismeretlen személy éjjelente borsot tör a szokolyaiak orra alá, hiszen kilazítja a kocsikon a kerékcsavarokat. A település önkormányzat mindenkit arra kér, hogy ellenőrizzék a járművek kerekeit és ha rendelkeznek információkkal, netán „károsultak”, akkor jelezzék azt nekik.

    Hídlap