Marcell

Hídlap

Újév alkalmából csobbantak egyet a Duna esztergomi szakaszán

Hanzó Szilárd és Molnár János szervezésében idén is dunai fürdőzéssel indították az évet Esztergomban. A résztvevők belefutottak a négy fokos vízbe, majd nyakig elmerültek benne. A csobbanókat mintegy százfős nézőközönség biztatta.

Hirdetések

Hanzó Szilárd és Molnár János tavaly január 1-én is megmártózott a vízben, igaz, akkor rajtuk kívül senki nem vállalkozott a mutatványra. Úgy gondoltak tesznek egy próbát, hátha idén többen is kedvet kapnak a strandoláshoz. Számításuk bevált, hiszen velük együtt több mint tizenöten merültek vízbe.

Idén már a tarajos úszósapkájukról ismert Párkányi Fagyos Kakasok is velük együtt készültek fel és fürödtek egyet a Dunában. Az akció végén forró teával és zsíros kenyérrel várták a II. Hagyományteremtő Újévi Merülés résztvevőit.

Hirdetések

  • Ma kezdődik a Babits Piknik

    Augusztus 14-15-én rendezik meg a Babits Piknik 2020 – irodalmi és színházi napokat az esztergomi Babits Mihály Emlékház kertjében. A Babits Mihály Színház szombaton este 21 órakor adja elő a Jónás könyve című előadást, melyet 2016-ban mutattak be a helyszínen.

    Hídlap
  • Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

    A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.

    Hídlap