Tekla

Hídlap

Autók kerekeit szúrták ki Lábatatlanon

Január 1-én egyesek nem italozással, hanem autók kerekeinek kiszúrásával köszöntötték az új esztendőt. Valaki ugyanis a lábatlani bowling klub előtt parkoló autókon “álltak bosszút”. Arra is figyelt, hogy ne lássák meg, ezért csak a sötétben lévő oldalon tevékenykedett.

Hirdetések

“Felháborító, sajnos nem ez az első eset már. Most egy barátnőnk járt pórul.” – írta egy hölgy S. Péter eredeti bejegyzése alá, utalva arra, hogy tapasztaltak már hasonlót a településen. Információink szerint a tulajdonosok csak reggel vették észre, hogy mi történt.

A hír hallattán megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk, a hatóságok értesültek-e már az esetről. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens elmondta, hogy a kérdéses ügyben egyelőre nem érkezett a rendőrségre bejelentés.

A lakosok bíznak benne, hogy kiderül a tettes kiléte.

(Borítókép: player.hu)

Hirdetések
  • Valószínűleg egy farkas él a Börzsönyben

    Aki a fáktól nem tart, annak a farkasoktól sem kell félnie – véli Bedő Péter, a Börzsöny Alapítvány nagyragadozó-kutatója, aki élőben még egyszer sem látta a Börzsönyben élő ragadozót, de nyomait és egyéb életjeleit 2017 decembere óta már többször megtalálta. Vele beszélgettünk a messziről jött jövevényről.

    Hídlap
  • Külföldön fogták el a rablót, hat év fegyházra ítélték

    Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján a bíróság jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit aki a több, mint hat évvel ezelőtti rablás elkövetését követően külföldre szökött a hatóságok elől, és akit európai elfogatóparancs alapján az Egyesült Királyságban fogtak el.

    Hídlap