Autók kerekeit szúrták ki Lábatatlanon

Január 1-én egyesek nem italozással, hanem autók kerekeinek kiszúrásával köszöntötték az új esztendőt. Valaki ugyanis a lábatlani bowling klub előtt parkoló autókon "álltak bosszút". Arra is figyelt, hogy ne lássák meg, ezért csak a sötétben lévő oldalon tevékenykedett.

Január 1-én egyesek nem italozással, hanem autók kerekeinek kiszúrásával köszöntötték az új esztendőt. Valaki ugyanis a lábatlani bowling klub előtt parkoló autókon “álltak bosszút”. Arra is figyelt, hogy ne lássák meg, ezért csak a sötétben lévő oldalon tevékenykedett.

“Felháborító, sajnos nem ez az első eset már. Most egy barátnőnk járt pórul.” – írta egy hölgy S. Péter eredeti bejegyzése alá, utalva arra, hogy tapasztaltak már hasonlót a településen. Információink szerint a tulajdonosok csak reggel vették észre, hogy mi történt.

A hír hallattán megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk, a hatóságok értesültek-e már az esetről. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens elmondta, hogy a kérdéses ügyben egyelőre nem érkezett a rendőrségre bejelentés.

A lakosok bíznak benne, hogy kiderül a tettes kiléte.

(Borítókép: player.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!