Máté, Mirella

Hídlap

Raptorok nyerték meg a pilismaróti szilveszteri focitornát

Az esztergomi labdarúgókból álló Raptorok csapata nyerte meg a huszonharmadik alkalommal megrendezett Szilveszter kupát, melynek a hagyományoknak megfelelően a pilismaróti Nyírő Csaba Sportcsarnok adott otthont.

Hirdetések

A benevezett tizenkét csapatot hármas csoportokban sorolták, ahonnan az elsők, illetve a második helyezettek jutottak tovább a négyes döntőbe. Hatodik lett a tatabányai Laguna söröző, a két pilismaróti alakulat, az Oszi Team az ötödik, míg a Semmi Extra a negyedik helyet szerezte meg.

A bronzérmet megérdemelten gyűjtötte be az esztergomiakból álló Blue Terror, mely magabiztosan győzte le a Semmi Extrát. A döntőben minimális különbséggel, de legyőzte a tokod-üveggyári Pápai Sörözőt a Raptorok csapata, így ők emelhették magasba a trófeát.

Az eredményhirdetés során Oszvald Zsolt szervező pezsgőt és oklevelet adott át a résztvevőknek.

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap