Izabella, Dalma

Hídlap

Raptorok nyerték meg a pilismaróti szilveszteri focitornát

Az esztergomi labdarúgókból álló Raptorok csapata nyerte meg a huszonharmadik alkalommal megrendezett Szilveszter kupát, melynek a hagyományoknak megfelelően a pilismaróti Nyírő Csaba Sportcsarnok adott otthont.

Hirdetések

A benevezett tizenkét csapatot hármas csoportokban sorolták, ahonnan az elsők, illetve a második helyezettek jutottak tovább a négyes döntőbe. Hatodik lett a tatabányai Laguna söröző, a két pilismaróti alakulat, az Oszi Team az ötödik, míg a Semmi Extra a negyedik helyet szerezte meg.

A bronzérmet megérdemelten gyűjtötte be az esztergomiakból álló Blue Terror, mely magabiztosan győzte le a Semmi Extrát. A döntőben minimális különbséggel, de legyőzte a tokod-üveggyári Pápai Sörözőt a Raptorok csapata, így ők emelhették magasba a trófeát.

Az eredményhirdetés során Oszvald Zsolt szervező pezsgőt és oklevelet adott át a résztvevőknek.

Hirdetések

  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap
  • Bokasérülést szenvedett egy túrázó a Rám-szakadéknál

    Balesetet szenvedett és nem tudott tovább menni egy túrázó július 11-én szombaton délután a Rám-szakadéknál. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mentők mellett az esztergomi hivatásos tűzoltók siettek a kiránduló segítségére.

    Hídlap