Ellák

Hídlap

Raptorok nyerték meg a pilismaróti szilveszteri focitornát

Az esztergomi labdarúgókból álló Raptorok csapata nyerte meg a huszonharmadik alkalommal megrendezett Szilveszter kupát, melynek a hagyományoknak megfelelően a pilismaróti Nyírő Csaba Sportcsarnok adott otthont.

Hirdetések

A benevezett tizenkét csapatot hármas csoportokban sorolták, ahonnan az elsők, illetve a második helyezettek jutottak tovább a négyes döntőbe. Hatodik lett a tatabányai Laguna söröző, a két pilismaróti alakulat, az Oszi Team az ötödik, míg a Semmi Extra a negyedik helyet szerezte meg.

A bronzérmet megérdemelten gyűjtötte be az esztergomiakból álló Blue Terror, mely magabiztosan győzte le a Semmi Extrát. A döntőben minimális különbséggel, de legyőzte a tokod-üveggyári Pápai Sörözőt a Raptorok csapata, így ők emelhették magasba a trófeát.

Az eredményhirdetés során Oszvald Zsolt szervező pezsgőt és oklevelet adott át a résztvevőknek.

Hirdetések
  • Több mint 1,5 milliárd forintból újul meg a kismarosi kisvasút

    Több mint 1,5 milliárd forintból megújul a kismarosi kisvasút – jelentette be dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője kedden a kismarosi állomáson tartott sajtótájékoztatón. Az MTI tudósítása szerint a királyréti és kemencei múzeumvasút pályafelújítása mintegy 14 kilométeres szakaszt érint, ami egymilliárd forint ráfordítást igényel.

    Hídlap
  • Elütött egy motorost, végleg eltiltották a vezetéstől

    Felfüggesztett fogházbüntetést kapott, emellett pedig végleg eltiltották a járművezetéstől azt a férfit, aki 2018 őszén elütött egy motorost Tokodaltárón. A kétkerekű járművel közlekedő személy maradandó sérüléseket szenvedett.

    Hídlap