Vencel

Hídlap

Ingyenes újévi koncertet ad Szobon a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar

Január 5-én ingyenes újévi hangversenyt ad a Szobi József Attila Művelődési Házban a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar. A 18 órakor kezdődő koncertet az Operaház szólistái, vagyis Kriszta Kinga és Horváth István énekelnek szólót.

Hirdetések

A zenekar 2014 decemberében lépett fel először nagyközönség előtt. Az együttes célja, hogy fellendítse Vác és a régió kulturális életét a komolyzenén keresztül. A kifejezetten szimfonikus zenekarra írt művek mellett oratórikus és versenyművekkel is rendszeresen megörvendeztetik a publikumot.

Biztosak lehetünk benne, hogy Sándor Bence vezényletével a zenekar ezúttal is lenyűgöző koncertet ad majd.

Hirdetések

  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap