Tekla

Hídlap

Buszmegállót tarolt le Sárisápon egy ittas sofőr

Szabályosan letarolta a faluközpontot az az ittas férfi, aki január 3-án pénteken késő este Sárisápon nekiütközött a községháza közelében található buszmegálló váróépületének. A mutatvány után a sofőr jogosítványát elvették, a rendőrség pedig büntetőeljárást kezdeményez ellene.

Hirdetések

Információink szerint BMW-vel közlekedett az az ittas férfi, akor egy balra ívelésű kanyarban elvesztette uralmát a kocsija felett, letért az útról és letarolta a buszmegállót, sőt még egy kerítésnek is nekiütközött. Az ütközés ellenére a sofőr még néhány száz métert megtett, autójából pedig olaj folyt az úttestre, melyet a sárisápi önkéntes tűzoltók és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai takarítottak fel.

A helyszínre érkező rendőrök az alkoholszondát is megfujatták a vezetővel, az eredmény pedig pozitív lett, további mintavétel céljából elő is állították. A nagy pusztítás ellenére a sofőr sértetlenül megúszta az ütközést.

(Forrás: Dorogi-medence)
(Fotó: Önkéntes Tűzoltó Egyesület Sárisáp)

Hirdetések
  • Valószínűleg egy farkas él a Börzsönyben

    Aki a fáktól nem tart, annak a farkasoktól sem kell félnie – véli Bedő Péter, a Börzsöny Alapítvány nagyragadozó-kutatója, aki élőben még egyszer sem látta a Börzsönyben élő ragadozót, de nyomait és egyéb életjeleit 2017 decembere óta már többször megtalálta. Vele beszélgettünk a messziről jött jövevényről.

    Hídlap