Buszmegállót tarolt le Sárisápon egy ittas sofőr

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Szabályosan letarolta a faluközpontot az az ittas férfi, aki január 3-án pénteken késő este Sárisápon nekiütközött a községháza közelében található buszmegálló váróépületének. A mutatvány után a sofőr jogosítványát elvették, a rendőrség pedig büntetőeljárást kezdeményez ellene.

Információink szerint BMW-vel közlekedett az az ittas férfi, akor egy balra ívelésű kanyarban elvesztette uralmát a kocsija felett, letért az útról és letarolta a buszmegállót, sőt még egy kerítésnek is nekiütközött. Az ütközés ellenére a sofőr még néhány száz métert megtett, autójából pedig olaj folyt az úttestre, melyet a sárisápi önkéntes tűzoltók és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai takarítottak fel.

A helyszínre érkező rendőrök az alkoholszondát is megfujatták a vezetővel, az eredmény pedig pozitív lett, további mintavétel céljából elő is állították. A nagy pusztítás ellenére a sofőr sértetlenül megúszta az ütközést.

(Forrás: Dorogi-medence)
(Fotó: Önkéntes Tűzoltó Egyesület Sárisáp)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!