Máté, Mirella

Hídlap

Nyergesújfalui focisták nyerték meg az U11-es megyei futsal tornát

Negyvennyolc résztvevő közül az első és a harmadik helyet szerezték meg a Nyergesújfalu SE ifjú labdarúgói a Komárom-Esztergom Megyei Futsal U11-es tornán. A klub három gárdával vágott neki a megmérettetésnek, melyből kettő egészen a fináléig menetelt.

Hirdetések

A szervezők a Nyergesújfalu SE I.-t a “D”, a második számú csapatot az “E”, míg a harmadik gárdát az “F” jelű csoportba sorolták be. Közülük utóbbi kettő élte túl a csoportkört: a Nyergesújfalu SE II. három győzelemmel (melyből kettő kiütéses volt) és egy döntetlennel, a III-as csapat pedig három, igen nagyarányú sikerrel jutott tovább.

A 2. középdöntőben a Nyergesújfalu SE II. a Bajt 12:0-ra, a Kisbért 26:0-ra, a Tatát pedig 5:2-re győzte le. A 3. középdöntőben szereplő Nyergesújfalu SE III. szorosabb mérkőzéseket vívott: háromszor nyertesként, egyszer pedig vesztesként hagyták el a pályát.

A hármas döntőbe a középdöntők győztesei, így két nyergesújfalui csapat és a Komárom VSE I. jutott be. A klub tájékoztatása szerint roppant nehéz körülmények között kellett játszaniuk, hiszen betegségek miatt egy, illetve két cseréjük volt.

Végül a III-as csapat szerezte meg a bronzérmet, a Komárom ezüstérmes lett, míg a Nyergesújfalu SE II. magabiztosan, veretlenül nyerte meg a tornát.

(Borítókép: Nyergesújfalu SE)

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap