Besurranó tolvajt kaptak el Mogyorósbányán

A napokban egy fiatal, besurranó tolvaj nőt fogtak el a rendőrök Mogyorósbányán - hívta fel a figyelmet az interneten az egyik helyi kocsma. Információik szerint a tettes néhány családi házba úgy ment be, hogy a lakók ott tartózkodtak.

A napokban egy fiatal, besurranó tolvaj nőt fogtak el a rendőrök Mogyorósbányán – hívta fel a figyelmet az interneten az egyik helyi kocsma. Információik szerint a tettes nem zavartatta magát és úgy ment be néhány családi házba, hogy a lakók otthon tartózkodtak.

A söröző azt is megjegyezte: volt olyan helyszín is, ahol a hölgy agresszívan kért pénzt. Az egyik családi háznál pedig éppen az autóból rámolta ki a tulajdonos személyes tárgyait. Úgy tudjuk, hogy kihívták a rendőröket, akik ott érték tetten a tolvajt. Egyébként egy másik lakos pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy még december 31-én egy Suzuki Marutival közlekedő férfi szálláskeresés címén nyitott be a plébániára. Mivel többen voltak az épületben, ezért a férfi nem mert beljebb menni. Elképzelhető az is, hogy így akarta felderíteni a terepet.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot, de egyelőre nem kaptunk választ.

(Borítókép: parameter.sk)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!