Aguszta

Hídlap

Besurranó tolvajt kaptak el Mogyorósbányán

A napokban egy fiatal, besurranó tolvaj nőt fogtak el a rendőrök Mogyorósbányán – hívta fel a figyelmet az interneten az egyik helyi kocsma. Információik szerint a tettes nem zavartatta magát és úgy ment be néhány családi házba, hogy a lakók otthon tartózkodtak.

A söröző azt is megjegyezte: volt olyan helyszín is, ahol a hölgy agresszívan kért pénzt. Az egyik családi háznál pedig éppen az autóból rámolta ki a tulajdonos személyes tárgyait. Úgy tudjuk, hogy kihívták a rendőröket, akik ott érték tetten a tolvajt. Egyébként egy másik lakos pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy még december 31-én egy Suzuki Marutival közlekedő férfi szálláskeresés címén nyitott be a plébániára. Mivel többen voltak az épületben, ezért a férfi nem mert beljebb menni. Elképzelhető az is, hogy így akarta felderíteni a terepet.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot, de egyelőre nem kaptunk választ.

(Borítókép: parameter.sk)

 

 

  • Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

    Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

    Hídlap
  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
Advertisements