Vencel

Hídlap

Bővítik az esztergomi Gőzhajó utcában található parkolót

“Polgármesteri programom egyik ígérete volt a belváros parkolási lehetőségeinek bővítése. Ennek első lépéseként a Prímás-szigeten a Gőzhajó utcában található murvás, ingyenes parkolót kibővítjük és szilárd burkolattal látjuk el.” – közölte Hernádi Ádám a Facebook oldalán.

Hirdetések

Esztergom polgármestere kijelentette, hogy a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelően négy parkolóhelyenként egy fát is telepítenek a parkoló területén. A beruházás költségeit nagyrészt a Gran Parkoló Kft. városi parkolási rendszerének bevételeiből építik a parkolót. Erről január hónapban dönthet majd Esztergom város képviselő-testülete.

Hernád Ádám leszögezte: a kibővített parkolót a jelenlegihez hasonlóan továbbra is ingyenesen lehet majd használni.

(Forrás és fotó: Hernádi Ádám Facebook oldala)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap