Csaba

Hídlap

Bővítik az esztergomi Gőzhajó utcában található parkolót

“Polgármesteri programom egyik ígérete volt a belváros parkolási lehetőségeinek bővítése. Ennek első lépéseként a Prímás-szigeten a Gőzhajó utcában található murvás, ingyenes parkolót kibővítjük és szilárd burkolattal látjuk el.” – közölte Hernádi Ádám a Facebook oldalán.

Hirdetések

Esztergom polgármestere kijelentette, hogy a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelően négy parkolóhelyenként egy fát is telepítenek a parkoló területén. A beruházás költségeit nagyrészt a Gran Parkoló Kft. városi parkolási rendszerének bevételeiből építik a parkolót. Erről január hónapban dönthet majd Esztergom város képviselő-testülete.

Hernád Ádám leszögezte: a kibővített parkolót a jelenlegihez hasonlóan továbbra is ingyenesen lehet majd használni.

(Forrás és fotó: Hernádi Ádám Facebook oldala)

Hirdetések

  • Fejbe lőttek egy erdészt Nagybörzsönyben

    Július 3-án este vadászbaleset történt a Szobi járásban található Nagybörzsönyben. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

    Hídlap
  • Családi napon avatták fel a máriahalmi teret

    A július 4-én családi nap keretében avatták fel a park melletti teret, melyet a Belügyminisztérium pályázatán elnyert 12 millió forint támogatásból, illetve önkormányzati forrásból újítottak fel. Dr. Völner Pál örömtelinek nevezte, hogy a helyi közösség kitartása révén egy ilyen fontos fejlesztéssel gyarapodhat.

    Hídlap