Marcell

Hídlap

Buli közben verte ki három fogát a sértettnek

Három csontfogát is kiverte egy Esztergomban szórakozó vendégnek az a fiatal felnőtt férfi, akivel szemben vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség. A támadót akár felfüggesztett szabadságvesztésre is ítélhetik.

Hirdetések

A vádirati tényállás szerint a vádlott tavaly február 23-án egy esztergomi szórakozóhelyen szóváltásba keveredett a sértett ismerőseivel. Egy alkalommal arcon ütötte a társaság egyik tagját is, majd a sértett barátja védelmére kelt. A később fogait elvesztő személy meg is ütötte a vádlottat, akit ez a jelent méginkább felbőszített.

A fiatal felnőtt férfi nagy erővel arcon vágta a sértettet, aki ennek következtében a földre került és még három csontfoga is kiesett. A fogak elvesztése miatt nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban az így kialakul állapot maradandó fogyatékosságot eredményezett. A sértett barátja szintén nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel úszta meg a támadást.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben hosszabb tartalmú felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki a büntetlen előéletű vádlottal szemben.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)
(Borítókép: Pixabay.com)

Hirdetések
  • Ma kezdődik a Babits Piknik

    Augusztus 14-15-én rendezik meg a Babits Piknik 2020 – irodalmi és színházi napokat az esztergomi Babits Mihály Emlékház kertjében. A Babits Mihály Színház szombaton este 21 órakor adja elő a Jónás könyve című előadást, melyet 2016-ban mutattak be a helyszínen.

    Hídlap
  • Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

    A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.

    Hídlap