Aguszta

Hídlap

Buli közben verte ki három fogát a sértettnek

Három csontfogát is kiverte egy Esztergomban szórakozó vendégnek az a fiatal felnőtt férfi, akivel szemben vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség. A támadót akár felfüggesztett szabadságvesztésre is ítélhetik.

A vádirati tényállás szerint a vádlott tavaly február 23-án egy esztergomi szórakozóhelyen szóváltásba keveredett a sértett ismerőseivel. Egy alkalommal arcon ütötte a társaság egyik tagját is, majd a sértett barátja védelmére kelt. A később fogait elvesztő személy meg is ütötte a vádlottat, akit ez a jelent méginkább felbőszített.

A fiatal felnőtt férfi nagy erővel arcon vágta a sértettet, aki ennek következtében a földre került és még három csontfoga is kiesett. A fogak elvesztése miatt nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban az így kialakul állapot maradandó fogyatékosságot eredményezett. A sértett barátja szintén nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel úszta meg a támadást.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben hosszabb tartalmú felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki a büntetlen előéletű vádlottal szemben.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)
(Borítókép: Pixabay.com)

 

 

  • Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

    Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

    Hídlap
  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
Advertisements