Marcell

Hídlap

Zárni akart a tulajdonos, az egyik vendég bosszúból szétverte a presszót

A Dorogi Rendőrkapitányság befejezte a tavaly szeptemberben egy sárisápi kocsmában garázdálkodó 43 éves férfi ügyének vizsgálatát. Az elkövető féktelen haragra gerjedt akkor, amikor a tulajdonos be akarta zárni a presszóját.

Hirdetések

A tettes tavaly szeptember 21-én éjjel ismerőseivel italozott egy sárisápi presszóban. Mivel már későre járt, a tulajdonos úgy döntöt, hogy bezárja a helyet, amit a 43 éves férfi nehezményezett. Ezután az előtérben lévő asztalokat felborította, poharakat és üvegeket tört össze, továbbá még az egyik ajtó üvegét is kitörte. A férfi eközben ordítozott és elhajított a tulajdonos felé egy italos üveget.

Az eset után gyanúsítottként hallgatták ki őt a nyomozók, majd garázdaság és rongálás vétsége miatt indult ellene büntetőeljárás. A férfi be is ismerte, hogy ő randalírozott a presszóban.

A Dorogi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(Forrás és fotók: police.hu)

Hirdetések

  • Ma kezdődik a Babits Piknik

    Augusztus 14-15-én rendezik meg a Babits Piknik 2020 – irodalmi és színházi napokat az esztergomi Babits Mihály Emlékház kertjében. A Babits Mihály Színház szombaton este 21 órakor adja elő a Jónás könyve című előadást, melyet 2016-ban mutattak be a helyszínen.

    Hídlap
  • Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

    A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.

    Hídlap