Marcell

Hídlap

Már a kiegészítő munkáknál tartanak a váci mentőállomáson

Tavaly év végén megérkezett a Mentőszolgálathoz a váci mentőállomás kiegészítő munkáira biztosított 15.000.000,- Ft többlet támogatás – jelentette be közösségi oldalán dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője.

Hirdetések

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára arra is kitért, hogy az alapszerződésben foglalt felújítási munkák elkészültek 62 millió forint értékben. A kiegészítő munkák keretében megrendelt esővíz elvezető hálózat és a térburkolat kialakítás kiegészítő munkái folyamatban vannak, a térburkolat a megfelelő rétegrenddel elkészült, a mentőállomásra történő ki- és beközlekedés zavartalan.

“Az esővíz elvezető hálózat és a környezet tereprendezési befejező munkái zajlanak. Az időjárási körülményekre tekintettel a várható befejezés legkésőbb március vége. A kiegészítő munkák az állomás napi működését nem zavarják” – írja dr. Rétvári Bence.

(Forrás: dr. Rétvári Bence közösségi oldala)

Hirdetések
  • Ma kezdődik a Babits Piknik

    Augusztus 14-15-én rendezik meg a Babits Piknik 2020 – irodalmi és színházi napokat az esztergomi Babits Mihály Emlékház kertjében. A Babits Mihály Színház szombaton este 21 órakor adja elő a Jónás könyve című előadást, melyet 2016-ban mutattak be a helyszínen.

    Hídlap
  • Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

    A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.

    Hídlap