Aguszta

Hídlap

Már a kiegészítő munkáknál tartanak a váci mentőállomáson

Tavaly év végén megérkezett a Mentőszolgálathoz a váci mentőállomás kiegészítő munkáira biztosított 15.000.000,- Ft többlet támogatás – jelentette be közösségi oldalán dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára arra is kitért, hogy az alapszerződésben foglalt felújítási munkák elkészültek 62 millió forint értékben. A kiegészítő munkák keretében megrendelt esővíz elvezető hálózat és a térburkolat kialakítás kiegészítő munkái folyamatban vannak, a térburkolat a megfelelő rétegrenddel elkészült, a mentőállomásra történő ki- és beközlekedés zavartalan.

“Az esővíz elvezető hálózat és a környezet tereprendezési befejező munkái zajlanak. Az időjárási körülményekre tekintettel a várható befejezés legkésőbb március vége. A kiegészítő munkák az állomás napi működését nem zavarják” – írja dr. Rétvári Bence.

(Forrás: dr. Rétvári Bence közösségi oldala)

  • Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

    Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

    Hídlap
  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
Advertisements