Már a kiegészítő munkáknál tartanak a váci mentőállomáson

Tavaly év végén megérkezett a Mentőszolgálathoz a váci mentőállomás kiegészítő munkáira biztosított 15.000.000,- Ft többlet támogatás - jelentette be közösségi oldalán dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője.

Tavaly év végén megérkezett a Mentőszolgálathoz a váci mentőállomás kiegészítő munkáira biztosított 15.000.000,- Ft többlet támogatás – jelentette be közösségi oldalán dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára arra is kitért, hogy az alapszerződésben foglalt felújítási munkák elkészültek 62 millió forint értékben. A kiegészítő munkák keretében megrendelt esővíz elvezető hálózat és a térburkolat kialakítás kiegészítő munkái folyamatban vannak, a térburkolat a megfelelő rétegrenddel elkészült, a mentőállomásra történő ki- és beközlekedés zavartalan.

“Az esővíz elvezető hálózat és a környezet tereprendezési befejező munkái zajlanak. Az időjárási körülményekre tekintettel a várható befejezés legkésőbb március vége. A kiegészítő munkák az állomás napi működését nem zavarják” – írja dr. Rétvári Bence.

(Forrás: dr. Rétvári Bence közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!