Simon, Szimonetta

Hídlap

Megöltek egy idős asszonyt Vámosmikolán

Megöltek egy 77 éves helyi asszonyt január 7-én Vámosmikolán – írja a police.hu. A gyanúsított egy 33 éves ipolytölgyesi nő, valamint társa, egy 20 éves becskei lakos. Áldozatuk belehalt a bántalmazásba, holttestét pedig elásták.

Hirdetések

A rendőrség tájékoztatása szerint a feltételezett elkövetőket a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a két személyt őrizetbe vette, velük szemben emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, és kezdeményezik letartóztatásuk indítványozását.

Információink szerint az elkövetők és az áldozat ismerték egymást, a korábban védőnőként dolgozó, köztiszteletben álló asszony többször is kisebb-nagyobb összegekkel segítette ki őket. Ugyanakkor azt is megtudtuk, hogy néhány nappal ezelőtt meglopták a hölgyet.

Egy olvasónk megjegyezte, hogy a páros tegnap valamilyen ürüggyel átcsalta magához az asszonyt, majd olyan mértékben bántalmazták, hogy a helyszínen életét vesztette. A lakosokat megrázta a hír: a közösségi oldalakon többen azt mondták, hogy újra kellene szervezni a polgárőrséget, míg mások a településre újonnan beköltözött, rossz hírnevű személyekkel szemben foglaltak álláspontot.

(Forrás: police.hu/Hídlap)

(Borítókép: police.hu)

Hirdetések

  • Őzzel ütközött egy autó a 11-es főúton

    Őzzel ütközött egy autó október 27-én este a 11-es főúton – tájékoztatta szerkesztőségünket a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség tevékenység-irányítási központjába 19 óra 35 perckor érkezett bejelentés, miszerint kisebb baleset történt Esztergom külterületén.

    Hídlap
  • Terheléses vizsgálatot végeznek ma a letkési hídon

    Október 28-án reggel 9 órától terheléses vizsgálatot végeznek Letkés – Salka határátkelőhely hídjain – közölte közösségi, valamint hivatalos oldalán a letkési önkormányzat. A közlekedőknek figyelembe kell venniük, hogy lesznek olyan időszakok, amikor az áthaladásra hosszú perceket kell várniuk.

    Hídlap