Marcell

Hídlap

Megöltek egy idős asszonyt Vámosmikolán

Megöltek egy 77 éves helyi asszonyt január 7-én Vámosmikolán – írja a police.hu. A gyanúsított egy 33 éves ipolytölgyesi nő, valamint társa, egy 20 éves becskei lakos. Áldozatuk belehalt a bántalmazásba, holttestét pedig elásták.

Hirdetések

A rendőrség tájékoztatása szerint a feltételezett elkövetőket a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a két személyt őrizetbe vette, velük szemben emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, és kezdeményezik letartóztatásuk indítványozását.

Információink szerint az elkövetők és az áldozat ismerték egymást, a korábban védőnőként dolgozó, köztiszteletben álló asszony többször is kisebb-nagyobb összegekkel segítette ki őket. Ugyanakkor azt is megtudtuk, hogy néhány nappal ezelőtt meglopták a hölgyet.

Egy olvasónk megjegyezte, hogy a páros tegnap valamilyen ürüggyel átcsalta magához az asszonyt, majd olyan mértékben bántalmazták, hogy a helyszínen életét vesztette. A lakosokat megrázta a hír: a közösségi oldalakon többen azt mondták, hogy újra kellene szervezni a polgárőrséget, míg mások a településre újonnan beköltözött, rossz hírnevű személyekkel szemben foglaltak álláspontot.

(Forrás: police.hu/Hídlap)

(Borítókép: police.hu)

Hirdetések

  • Ma kezdődik a Babits Piknik

    Augusztus 14-15-én rendezik meg a Babits Piknik 2020 – irodalmi és színházi napokat az esztergomi Babits Mihály Emlékház kertjében. A Babits Mihály Színház szombaton este 21 órakor adja elő a Jónás könyve című előadást, melyet 2016-ban mutattak be a helyszínen.

    Hídlap
  • Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

    A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.

    Hídlap