Jenő

Hídlap

Megöltek egy idős asszonyt Vámosmikolán

Megöltek egy 77 éves helyi asszonyt január 7-én Vámosmikolán – írja a police.hu. A gyanúsított egy 33 éves ipolytölgyesi nő, valamint társa, egy 20 éves becskei lakos. Áldozatuk belehalt a bántalmazásba, holttestét pedig elásták.

Hirdetések

A rendőrség tájékoztatása szerint a feltételezett elkövetőket a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a két személyt őrizetbe vette, velük szemben emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, és kezdeményezik letartóztatásuk indítványozását.

Információink szerint az elkövetők és az áldozat ismerték egymást, a korábban védőnőként dolgozó, köztiszteletben álló asszony többször is kisebb-nagyobb összegekkel segítette ki őket. Ugyanakkor azt is megtudtuk, hogy néhány nappal ezelőtt meglopták a hölgyet.

Egy olvasónk megjegyezte, hogy a páros tegnap valamilyen ürüggyel átcsalta magához az asszonyt, majd olyan mértékben bántalmazták, hogy a helyszínen életét vesztette. A lakosokat megrázta a hír: a közösségi oldalakon többen azt mondták, hogy újra kellene szervezni a polgárőrséget, míg mások a településre újonnan beköltözött, rossz hírnevű személyekkel szemben foglaltak álláspontot.

(Forrás: police.hu/Hídlap)

(Borítókép: police.hu)

Hirdetések

  • Koronavírus: szigorítják a Magyarországra történő belépést

    Több, környező országban is újult erőre kapott a járvány, ezért három kategóriába (zöld, sárga, vörös) sorolja az államokat a kormány – hangzott el a vasárnap délelőtti sajtótájékoztatón. Gulyás Gergely közölte: hazánk jelenleg az egyik legbiztonságosabb ország Európában.

    Hídlap
  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap