Vencel

Hídlap

Udvari játékokat loptak el a tokodi óvodából

“Sajnálattal tapasztaltuk, hogy valaki, vagy valakik rendszeresen látogatják az óvoda udvarát.” – írta Papné Szaló Ilona, a Mesevár Óvoda intézményvezetője az egyik közösségi oldalon. Arra kéri a lakosokat, hogy segítsenek a tettesek felkutatásában.

Hirdetések

Egyébként arról is beszámolt, hogy az elkövetők először feltérképezték a terepet, majd elvittek néhány apróságot, többek között madáretetőt is. Ma reggelre viszont több labda és futóbicikli is nyomtalanul eltűnt. Az óvoda vezetése jelentette az esetet a rendőrségen és arra kéri a tokodiakat, hogy jelezzék számukra, ha valamilyen információval rendelkeznek.

Egy másik hölgy megjegyezte: a hétvégén az annavölgyi iskolában is hasonló eset történt. Megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk: lehet-e kapcsolat az annavölgyi és a tokodi lopás között. Amint választ kapunk, azt egy újabb cikkben közöljük!

(Borítókép: joe.ie)

Hirdetések
  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap