Izidor

Hídlap

Udvari játékokat loptak el a tokodi óvodából

“Sajnálattal tapasztaltuk, hogy valaki, vagy valakik rendszeresen látogatják az óvoda udvarát.” – írta Papné Szaló Ilona, a Mesevár Óvoda intézményvezetője az egyik közösségi oldalon. Arra kéri a lakosokat, hogy segítsenek a tettesek felkutatásában.

Egyébként arról is beszámolt, hogy az elkövetők először feltérképezték a terepet, majd elvittek néhány apróságot, többek között madáretetőt is. Ma reggelre viszont több labda és futóbicikli is nyomtalanul eltűnt. Az óvoda vezetése jelentette az esetet a rendőrségen és arra kéri a tokodiakat, hogy jelezzék számukra, ha valamilyen információval rendelkeznek.

Egy másik hölgy megjegyezte: a hétvégén az annavölgyi iskolában is hasonló eset történt. Megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk: lehet-e kapcsolat az annavölgyi és a tokodi lopás között. Amint választ kapunk, azt egy újabb cikkben közöljük!

(Borítókép: joe.ie)

  • Sufni égett a dorogi Aranyhomoki dűlőben

    Mintegy ötszáz négyzetméteren égett az avar Dorog külterületén, sőt még egy sufni is lángra kapott az Aranyhomoki dűlőben – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az egységek egy emberhez mentőt is kértek. Délelőtt Tokodon akadt dolguk a tűzoltóknak: ott egy mezőgazdasági épület égett ki.

    Hídlap
  • Csalók próbálnak pénzt gyűjteni a dorogi mentőállomás nevében

    A koronavírus járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a csalók is aktivizálják magukat: például ismeretlen személyek a dorogi mentőállomás nevében telefonon próbálnak meg pénzt és támogatást gyűjteni bizonyos “eszközökre” – figyelmeztet a Dorogi Mentők nevű Facebook oldal.

    Hídlap
Advertisements