Összefoghatnak a lakosok a piliscsévi háztűz károsultjaiért

"Mutassuk meg Cséviek, hogy összetartóak, segítőkészek vagyunk. Ki mennyivel, amennyivel tud, járuljunk hozzá a helyreállítás költségeihez." - írja C. József az egyik közösségi oldalon, reagálva a január 12-i piliscsévi háztűzzel kapcsolatos hírekre.

“Mutassuk meg Cséviek, hogy összetartóak, segítőkészek vagyunk. Ki mennyivel, amennyivel tud, járuljunk hozzá a helyreállítás költségeihez.” – írja C. József az egyik közösségi oldalon, reagálva a január 12-i piliscsévi háztűzzel kapcsolatos hírekre.

Vasárnap délután eddig ismeretlen okokból kifolyólag meggyuladt egy Virágos utcai családi ház tetőszerkezete. A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a tűzesethez az esztergomi és a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral megakadályozták a lángok továbbterjedését. Ezután eloltották a tüzet és átvizsgálták az épületet.

A tűzeset után néhány órával C. József az egyik közösségi oldalon összefogásra buzdította a piliscsévi lakosokat. Megjegyzi, hogy bár nem ismeri a családot, a mégis a szíve szakadt meg a ház látványától. Ezért mindenkit arra kér, hogy lehetőségeihez mérten támogassa a károsultakat.

“Remélem nem veszi rossz néven a család sem a szívből jövő segítséget. Mint említettem, nem ismerem őket személyesen. Ezért én holnap leviszek a polgármesteri hivatalba 100ezer forintot, gondolom a Dettiék sem fognak útjába állni a segítség nyújtásnak. Megkérem őket adják majd oda a családnak ami összegyűlt.” – írja C. József arra utalva, hogy az általa felajánlott összeg eljuttatásában Kosztkáné Rokolya Bernadett polgármester és a hivatal munkatársainak segítségét kéri.

A férfi reméli, hogy üzenete minél több emberhez eljut és sokan támogatják majd a családot.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!