Vencel

Hídlap

Eladta a süttői hölgy a végrehajtás alatt álló személygépkocsiját

Az Esztergomi Járási Ügyészség a végrehajtás alól elvonással elkövetett zártörés vétsége miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be egy süttői nővel szemben. A büntetlen előéletű elkövető beismerte bűnösségét.

Hirdetések

Az elkövetővel szemben 680 ezer forintnyi tartozás miatt indult végrehajtási eljárás, melynek során a végrehajtó 2018. december 17-én lefoglalta tőle a személygépkocsiját. A vádlott ennek ellenére a gépjárművet eladásra hirdette meg és tavaly március 18-án 390 ezer forintért értékesítette, így elvonta a végrehajtás alól.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a vádlottat az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalával a büntetés kiszabását próbaidőre halassza el, azaz bocsássa próbára.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó)

Hirdetések

  • Villanyoszlopnak csapódott egy kukásautó Kesztölcön

    Szeptember 28-án, hétfő délelőtt fa villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön, az Ady Endre utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos, valamint a kesztölci önkéntes tűzoltók vonultak ki.

    Hídlap
  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap