Erhard

Hídlap

Eladta a süttői hölgy a végrehajtás alatt álló személygépkocsiját

Az Esztergomi Járási Ügyészség a végrehajtás alól elvonással elkövetett zártörés vétsége miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be egy süttői nővel szemben. A büntetlen előéletű elkövető beismerte bűnösségét.

Az elkövetővel szemben 680 ezer forintnyi tartozás miatt indult végrehajtási eljárás, melynek során a végrehajtó 2018. december 17-én lefoglalta tőle a személygépkocsiját. A vádlott ennek ellenére a gépjárművet eladásra hirdette meg és tavaly március 18-án 390 ezer forintért értékesítette, így elvonta a végrehajtás alól.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a vádlottat az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalával a büntetés kiszabását próbaidőre halassza el, azaz bocsássa próbára.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó)

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements