Tekla

Hídlap

A Táti jégsátor is csatlakozik a Jégpályák éjszakájához

Január 18-án szombaton, immár ötödik alkalommal rendezik meg a Jégpályák éjszakáját, melynek keretében országszerte több helyszínen, köztük a Táti jégsátorban is várják az érdeklődőket. Kispályás hokitorna is lesz, majd este ingyen lehet majd korcsolyát bérelni.

Hirdetések

A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) 2016-ban elhatározta, hogy egy olyan országos rendezvénysorozatot indít, mely a Jégpályák éjszakája névet kapta. Az akcióhoz Tát is csatlakozott, ahol január 18-án 18:15-19:45 között kispályás hokitornát rendeznek, melyben Dorog, Esztergom, Párkány és Tát csapatai mérik össze erejüket.

20 órától éjfélig ingyenes közönségjéggel és bérléssel (a készlet erejéig), valamint forró teával és pogácsával várják a jeges sportok kedvelőit. A Táti Jégsátor a 117-es út mellett található.

(Borítókép: jegkorongszovetseg.hu)

Hirdetések
  • Valószínűleg egy farkas él a Börzsönyben

    Aki a fáktól nem tart, annak a farkasoktól sem kell félnie – véli Bedő Péter, a Börzsöny Alapítvány nagyragadozó-kutatója, aki élőben még egyszer sem látta a Börzsönyben élő ragadozót, de nyomait és egyéb életjeleit 2017 decembere óta már többször megtalálta. Vele beszélgettünk a messziről jött jövevényről.

    Hídlap
  • Külföldön fogták el a rablót, hat év fegyházra ítélték

    Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján a bíróság jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit aki a több, mint hat évvel ezelőtti rablás elkövetését követően külföldre szökött a hatóságok elől, és akit európai elfogatóparancs alapján az Egyesült Királyságban fogtak el.

    Hídlap