Adalbert

Hídlap

Döntetlent játszott szlovák élvonalbeli ellenfelével a Dorogi FC

A szlovák élvonalban szereplő SKF Sered ellen játszotta idei első felkészülési mérkőzését az NB II-es Dorogi FC. Németh Szabolcs fiai a tizedik percben már két góllal vezettek, végül be kellett érniük a döntetlennel.

Hirdetések

A Merkantil Bank Liga középmezőnyében tanyázó Dorog csapata egy héttel ezelőtt kezdte el az edzéseket. Január 14-én pedig Szlovákiába utaztak, hogy az SKF Sered vendégeként bizonyítsanak. A vendégek Borsos (kapus) – Nyíri, Havasi, Berkó, Kitl, Papp, Lencsés, Földi, Mészáros, Takács, Paudits kezdővel álltak ki. A találkozó jól indult, hiszen a hatodik percben Földi Botond, míg a kilencedikben Kitl Miklós volt eredményes.

A Dorog játékosai nem örülhettek sokáig, hiszen Dobos Áron harminc perccel az első gól után szépített, majd klubtársa, Adam Morong az első félidő hosszabbításában kiegyenlített. A második félidőben mindkét csapat próbálkozott, de újabb gól már nem született.

Végeredmény: SKF Sered 2-2 Dorogi FC

(Borítókép: SKF Sered)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap