Máté, Mirella

Hídlap

Évekig lopta a gázt egy nyergesújfalui nyugdíjas férfi

Beismerte bűnösségét az a 74 éves nyergesújfalui férfi, aki a gyanú szerint 2017. december és 2019. március 6-a között illegálisan vételezte a földgázt. A Nyergesújfalu Rendőrőrs nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát.

Hirdetések

A tettes több százezer forintnyi kárt okozott a szolgáltatónak, melyet időközben ki is fizetett, így a kár megtérült. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs nyomozói a férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A Nyergesújfalu Rendőrőrs a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(Forrás és kép: police.hu)

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap