Jenő

Hídlap

Évekig lopta a gázt egy nyergesújfalui nyugdíjas férfi

Beismerte bűnösségét az a 74 éves nyergesújfalui férfi, aki a gyanú szerint 2017. december és 2019. március 6-a között illegálisan vételezte a földgázt. A Nyergesújfalu Rendőrőrs nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát.

Hirdetések

A tettes több százezer forintnyi kárt okozott a szolgáltatónak, melyet időközben ki is fizetett, így a kár megtérült. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs nyomozói a férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A Nyergesújfalu Rendőrőrs a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(Forrás és kép: police.hu)

Hirdetések

  • Koronavírus: szigorítják a Magyarországra történő belépést

    Több, környező országban is újult erőre kapott a járvány, ezért három kategóriába (zöld, sárga, vörös) sorolja az államokat a kormány – hangzott el a vasárnap délelőtti sajtótájékoztatón. Gulyás Gergely közölte: hazánk jelenleg az egyik legbiztonságosabb ország Európában.

    Hídlap
  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap