Csaba

Hídlap

Jó hangulatban telt el a Kesztölc-Búcs asztalitenisz verseny

Ismét megszervezték a már hagyományosnak mondható és baráti találkozónak számító Kesztölc-Búcs asztalitenisz versenyt. A játszmák mellett az ebéd is jó hangulatban telt, a felek pedig megfogadták, hogy a jövőben tovább mélyítik a két testvértelepülés közötti “sportbarátságot”.

Hirdetések

A találkozót Kochnyák Sándor önkormányzati képviselő szervezte meg, aki maga is lelkes asztaliteniszező és ezúttal is versenyzett. A sportnapon résztvevőit Farkas Krisztina polgármester asszony is köszöntötte. A nyert meccsek, illetve szettek alapján a kesztölciek közül Szlovák István, a búcsi csapatban pedig holtversenyben Csenger Árpád és Potfay Attila érte el a legjobb eredményt.

(Forrás: Kesztölc SE Asztalitenisz)

Hirdetések

  • Fejbe lőttek egy erdészt Nagybörzsönyben

    Július 3-án este vadászbaleset történt a Szobi járásban található Nagybörzsönyben. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

    Hídlap
  • Családi napon avatták fel a máriahalmi teret

    A július 4-én családi nap keretében avatták fel a park melletti teret, melyet a Belügyminisztérium pályázatán elnyert 12 millió forint támogatásból, illetve önkormányzati forrásból újítottak fel. Dr. Völner Pál örömtelinek nevezte, hogy a helyi közösség kitartása révén egy ilyen fontos fejlesztéssel gyarapodhat.

    Hídlap