Mihály

Hídlap

Jó hangulatban telt el a Kesztölc-Búcs asztalitenisz verseny

Ismét megszervezték a már hagyományosnak mondható és baráti találkozónak számító Kesztölc-Búcs asztalitenisz versenyt. A játszmák mellett az ebéd is jó hangulatban telt, a felek pedig megfogadták, hogy a jövőben tovább mélyítik a két testvértelepülés közötti “sportbarátságot”.

Hirdetések

A találkozót Kochnyák Sándor önkormányzati képviselő szervezte meg, aki maga is lelkes asztaliteniszező és ezúttal is versenyzett. A sportnapon résztvevőit Farkas Krisztina polgármester asszony is köszöntötte. A nyert meccsek, illetve szettek alapján a kesztölciek közül Szlovák István, a búcsi csapatban pedig holtversenyben Csenger Árpád és Potfay Attila érte el a legjobb eredményt.

(Forrás: Kesztölc SE Asztalitenisz)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap