Vilhelmina

Hídlap

Harminc négyzetméteren felhalmozott szemét égett Dorogon

Január 18-án kora délután eddig ismeretlen okokból meggyulladt egy kiterjedt szemétkupac Dorog határában. Úgy tudjuk, hogy szándékos gyújtogatás történhetett, de a hatóságok ezeket az információkat nem erősítették meg.

Hirdetések

A közösségi oldalakon viharos gyorsasággal terjedt egy fénykép, melyen azt lehetett látni, hogy hatalmas füst száll fel a Dorog és Kesztölc közötti erdős területről. A Dorogi-medence a katasztrófavédelemtől megtudta, hogy a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, ahol harminc négyzetméteres területen felhalmozott szemétkupac égett. Az egység gyorsbeavatkozó segítségével oltotta el a tüzet.

A füst akkora volt, hogy a szmog ellenére több kilométeres távolságból is látni lehetett.

Hirdetések
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap
  • Győzelemmel kezdte a szezont az Esztergom

    Nagy hajrával, 36:35-re legyőzte az Esztergomi Vitézek RAFC csapata az FTC U22-es gárdáját az NB II-es bajnokság nyitófordulójában. Az Északi csoportban szereplő alakulat a következő bajnokiját Salgótarjánban játssza.

    Hídlap