Ulrik

Hídlap

Dorogon és Esztergomban is ittas sofőrt kaptak el a rendőrök

Január 19-én Esztergomban és Dorogon is alkoholos befolyásoltság alatt álló sofőröket kaptak el a rendőrök. Az igazoltatás után mindkét esetben pozitív eredményt mutatott a szonda, így a vezetőket további mintavétel céljából a kapitányságokra előállították.

Hirdetések

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei éjfél után az esztergomi Puskás Tivadar úton állítottak félre egy személygépkocsit. Mivel az alkoholszonda bejelzett, ezért büntetőeljárást kezdeményeztek a vezetővel szemben. Továbbá kiderült, hogy a kocsit ideiglenesen kivonták a forgalomból, nem rendelkezik kötelező felelősségbiztosítással, ezért a forgalmi engedélyt, és a rendszámát is elvették a rendőrök.

A dorogi rendőrök ugyanezen a napon hajnalban Dorogon, a Pataksor utcában állítottak meg egy teherautót. A kesztölci sofőr ittas volt, vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

(Forrás: police.hu)

Hirdetések
  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap
  • Több kocsin is kilazították a kerékcsavarokat Szokolyán

    Egy ismeretlen személy éjjelente borsot tör a szokolyaiak orra alá, hiszen kilazítja a kocsikon a kerékcsavarokat. A település önkormányzat mindenkit arra kér, hogy ellenőrizzék a járművek kerekeit és ha rendelkeznek információkkal, netán „károsultak”, akkor jelezzék azt nekik.

    Hídlap