Jeromos

Hídlap

Dorogon és Esztergomban is ittas sofőrt kaptak el a rendőrök

Január 19-én Esztergomban és Dorogon is alkoholos befolyásoltság alatt álló sofőröket kaptak el a rendőrök. Az igazoltatás után mindkét esetben pozitív eredményt mutatott a szonda, így a vezetőket további mintavétel céljából a kapitányságokra előállították.

Hirdetések

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei éjfél után az esztergomi Puskás Tivadar úton állítottak félre egy személygépkocsit. Mivel az alkoholszonda bejelzett, ezért büntetőeljárást kezdeményeztek a vezetővel szemben. Továbbá kiderült, hogy a kocsit ideiglenesen kivonták a forgalomból, nem rendelkezik kötelező felelősségbiztosítással, ezért a forgalmi engedélyt, és a rendszámát is elvették a rendőrök.

A dorogi rendőrök ugyanezen a napon hajnalban Dorogon, a Pataksor utcában állítottak meg egy teherautót. A kesztölci sofőr ittas volt, vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

(Forrás: police.hu)

Hirdetések
  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap