Aguszta

Hídlap

Vízhiány miatt rendkívüli tanítási szünet lesz a lábatlani iskolában

Rendkívüli tanítási szünet lesz január 24-én pénteken a Lábatlani Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában – olvasható a település hivatalos oldalán. Azért maradnak el az órák, mert az Északdunántúli Vízmű (ÉDV) Zrt. karbantartási munkákat végez az épületben.

Schrenk Péter intézményvezető tájékoztatása szerint a szolgáltató azt jelezte, hogy 8-15 óra között nem lesz víz az intézményben. Egyébként a lakosoknak az elmúlt napokban többször kellett nélkülözniük a szolgáltatást.

Január 19-én és 21-én is a csőtörés történt Lábatlanon, a Rákóczi Ferenc úton. A folyamatos problémák miatt az egyik lakos azt írta az egyik közösségi oldalon, hogy kössék rá a hálózatot a Dunára, mert ott a vízellátás legalább stabil.

Egyébként a Lábat Lan nevű oldal azt is írja, hogy január 24-én 8-15 óra között a Bem József utcában, a Rákóczi úton, az egészségházban, az önkormányzat, az iskola, a Hullám vendéglő, a pékség, a papírgyár, a Piszkei lakótelep egyes épületeiben sem lesz víz. Az érintett településrészeket lajtos kocsi járja majd.

(Forrás: labatlan.hu/LábatlaNEWS)
(Borítókép: weborvos.hu)

  • Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

    Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

    Hídlap
  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
Advertisements