Vízhiány miatt rendkívüli tanítási szünet lesz a lábatlani iskolában

Rendkívüli tanítási szünet lesz január 24-én pénteken a Lábatlani Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában - olvasható a település hivatalos oldalán. Azért maradnak el az órák, mert az Északdunántúli Vízmű (ÉDV) Zrt. karbantartási munkákat végez az épületben.

Rendkívüli tanítási szünet lesz január 24-én pénteken a Lábatlani Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában – olvasható a település hivatalos oldalán. Azért maradnak el az órák, mert az Északdunántúli Vízmű (ÉDV) Zrt. karbantartási munkákat végez az épületben.

Schrenk Péter intézményvezető tájékoztatása szerint a szolgáltató azt jelezte, hogy 8-15 óra között nem lesz víz az intézményben. Egyébként a lakosoknak az elmúlt napokban többször kellett nélkülözniük a szolgáltatást.

Január 19-én és 21-én is a csőtörés történt Lábatlanon, a Rákóczi Ferenc úton. A folyamatos problémák miatt az egyik lakos azt írta az egyik közösségi oldalon, hogy kössék rá a hálózatot a Dunára, mert ott a vízellátás legalább stabil.

Egyébként a Lábat Lan nevű oldal azt is írja, hogy január 24-én 8-15 óra között a Bem József utcában, a Rákóczi úton, az egészségházban, az önkormányzat, az iskola, a Hullám vendéglő, a pékség, a papírgyár, a Piszkei lakótelep egyes épületeiben sem lesz víz. Az érintett településrészeket lajtos kocsi járja majd.

(Forrás: labatlan.hu/LábatlaNEWS)
(Borítókép: weborvos.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!