Erhard

Hídlap

Kamionnal ütközött és meghalt egy férfi a 10-es főúton

Életét vesztette az a férfi, aki január 23-án 11 óra körül ütközött neki egy kamionnak a 10-es főúton. A kesztölci elágazás és Leányvár között történt baleset miatt órákig teljesen állt a forgalom. A kocsi felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

Úgy tudjuk, hogy a személygépkocsit vezető férfi eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát a jármű felett és nekicsapódott a több tonnás teherautónak. Az ütközés ereje akkora volt, hogy az autó felborult, motorja (és több alkatrésze is) kiszakadt, melyet az ütközés helyszínétől több méter távolságra találtak meg.

A rendőrség tájékoztatása szerint a kocsiban csak a sofőr utazott, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset miatt teljes útzárat rendeltek el: a 117-es úton, és a 10-es úton is több kilométer sor állt.

A katasztrófavédelem időközben közzétett fényképein látható, hogy a Fiat Punto sebességmérője 150 km/h-t mutat. Arról nincsenek információk, hogy ez az ütközés pillanatának sebességét mutatja-e vagy sem. A helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység áramtalanította az árokba csapódott kocsit, és feszítő-vágó berendezés segítségével kiemelték az áldozatot.

(Fotók: Csepilek Viktor Soma tűzoltó őrmester)

  • 980 főnél mutatták már ki az új koronavírus-fertőzést

    Újabb 85 személynél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Összesen 96-an hagyták el gyógyultan a kórházat.

    Hídlap
  • Piros lapot adtak a koronavírusnak a játékvezetők

    Komárom-Esztergom megye egészén átívelő piroslapot indítottak útjára a játékvezetők. A megyei sípmesterek is csatlakoztak a #maradjotthon országos kezdeményezéshez. Bíznak benne, hogy kisfilmükkel fel tudják hívni a figyelmet az otthon maradás fontosságára.

    Hídlap
Advertisements