Vencel

Hídlap

Kamionnal ütközött és meghalt egy férfi a 10-es főúton

Életét vesztette az a férfi, aki január 23-án 11 óra körül ütközött neki egy kamionnak a 10-es főúton. A kesztölci elágazás és Leányvár között történt baleset miatt órákig teljesen állt a forgalom. A kocsi felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

Úgy tudjuk, hogy a személygépkocsit vezető férfi eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát a jármű felett és nekicsapódott a több tonnás teherautónak. Az ütközés ereje akkora volt, hogy az autó felborult, motorja (és több alkatrésze is) kiszakadt, melyet az ütközés helyszínétől több méter távolságra találtak meg.

A rendőrség tájékoztatása szerint a kocsiban csak a sofőr utazott, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset miatt teljes útzárat rendeltek el: a 117-es úton, és a 10-es úton is több kilométer sor állt.

A katasztrófavédelem időközben közzétett fényképein látható, hogy a Fiat Punto sebességmérője 150 km/h-t mutat. Arról nincsenek információk, hogy ez az ütközés pillanatának sebességét mutatja-e vagy sem. A helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység áramtalanította az árokba csapódott kocsit, és feszítő-vágó berendezés segítségével kiemelték az áldozatot.

Hirdetések

(Fotók: Csepilek Viktor Soma tűzoltó őrmester)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap