Lukrécia

Hídlap

Kamionnal ütközött és meghalt egy férfi a 10-es főúton

Életét vesztette az a férfi, aki január 23-án 11 óra körül ütközött neki egy kamionnak a 10-es főúton. A kesztölci elágazás és Leányvár között történt baleset miatt órákig teljesen állt a forgalom. A kocsi felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

Úgy tudjuk, hogy a személygépkocsit vezető férfi eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát a jármű felett és nekicsapódott a több tonnás teherautónak. Az ütközés ereje akkora volt, hogy az autó felborult, motorja (és több alkatrésze is) kiszakadt, melyet az ütközés helyszínétől több méter távolságra találtak meg.

A rendőrség tájékoztatása szerint a kocsiban csak a sofőr utazott, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset miatt teljes útzárat rendeltek el: a 117-es úton, és a 10-es úton is több kilométer sor állt.

A katasztrófavédelem időközben közzétett fényképein látható, hogy a Fiat Punto sebességmérője 150 km/h-t mutat. Arról nincsenek információk, hogy ez az ütközés pillanatának sebességét mutatja-e vagy sem. A helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység áramtalanította az árokba csapódott kocsit, és feszítő-vágó berendezés segítségével kiemelték az áldozatot.

Hirdetések

(Fotók: Csepilek Viktor Soma tűzoltó őrmester)

Hirdetések

  • Helyreállítják a tokodaltárói zebra villogó jelzőlámpáját

    Jó hírrel szolgált a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők számára és a tokodaltárói lakosok is minden bizonnyal örülni fognak a hírnek: hamarosan helyreállítják a Bányász utca és a József Attila utca (10-es főút) kereszteződésénél található zebra sárga villogó jelzőlámpáját.

    Hídlap
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap