Izabella, Dalma

Hídlap

Bíróság elé állhat a szlovák férfi, aki gyalogost ütött el Esztergomban

Befejezte az ügy vizsgálatát az Esztergomi Rendőrkapiányság, így hamarosan bíróság elé állhat az 30 éves szlovák férfi, aki a gyanú szerint 2018. december 18-án ütött el egy gyalogost. A járókelő súlyos sérüléseket szenvedett.

Hirdetések

A sofőr aznap az esztergomi Schweidel József utcában haladt, majd az egyik kereszteződésnél nem adott elsőbbséged a járda meghosszabbított vonalában közlekedő gyalogosnak, és őt a jármű jobb elejével elütötte. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a sofőrt, aki ellen közúti baleset okozása vétség miatt indítottak büntetőeljárást. U. Zoltán elismerte bűnösségét.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(Forrás: police.hu)

Hirdetések

  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap
  • Bokasérülést szenvedett egy túrázó a Rám-szakadéknál

    Balesetet szenvedett és nem tudott tovább menni egy túrázó július 11-én szombaton délután a Rám-szakadéknál. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mentők mellett az esztergomi hivatásos tűzoltók siettek a kiránduló segítségére.

    Hídlap