Máté, Mirella

Hídlap

Bíróság elé állhat a szlovák férfi, aki gyalogost ütött el Esztergomban

Befejezte az ügy vizsgálatát az Esztergomi Rendőrkapiányság, így hamarosan bíróság elé állhat az 30 éves szlovák férfi, aki a gyanú szerint 2018. december 18-án ütött el egy gyalogost. A járókelő súlyos sérüléseket szenvedett.

Hirdetések

A sofőr aznap az esztergomi Schweidel József utcában haladt, majd az egyik kereszteződésnél nem adott elsőbbséged a járda meghosszabbított vonalában közlekedő gyalogosnak, és őt a jármű jobb elejével elütötte. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a sofőrt, aki ellen közúti baleset okozása vétség miatt indítottak büntetőeljárást. U. Zoltán elismerte bűnösségét.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(Forrás: police.hu)

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap