Aguszta

Hídlap

Csatorna fedlapot cserélnek a Petőfi Sándor utcában

Ideiglenes forgalomkorlátozást rendelnek el az esztergomi Petőfi Sándor utcában – írja az esztergom.hu. A belvárosi temető környékén, a 95. szám alatti ingatlan előtt félpályás útlezárásra kell számítani.

Az Északdunántúli Vízmű (ÉDV) Zrt. szennyvíz-csatorna fedlapot cserél az úttesten, ezért január 24. reggeltől január 27. reggel 7 óráig útszűkületre kell számítani. A forgalomkorlátozás ideje alatt erre figyelmeztető, valamint 30 km/h órás sebességkorlátozó táblát is kihelyeznek.

  • Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

    Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

    Hídlap
  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
Advertisements