Adalbert

Hídlap

Dorogra igazolt a munkácsi szármású Ryashko Mykhaylo

Szerződést kötött a Dorogi FC Ryashko Mykhayloval – olvasható a klub hivatalos oldalán. A magyar-ukrán kettős állampolgárságú labdarúgó játszott a felkészülési mérkőzéseken is. Teljesítménye meggyőzte a vezetőséget és szerződést ajánlottak neki.

Hirdetések

Ryashko Mykhaylo 1996.11.05-én született Munkácson. Pozícióját tekintve belső védő, pályafutását Ukrajnában az azóta megszűnt FC Hoverla Uzhhorod-nál kezdte, majd Magyarországra, pontosabban Balmazújvárosba szerződött. A magyar kitérő után újra nevelő klubja foglalkoztatta és tizenhét alkalommal pályára is lépett az Ukrán Premier League-ben.

2016-ban kölcsönbe adták a szintén ukrán FC Mariupol együtteséhez, majd 2017-ben a Kisvárda csapatához került és a Merkantil Bank Ligában negyven alkalommal öltötte magára a csapata mezét. Ryashko próbajátékra jelentkezett a Dorognál, majd az előző héten csatlakozott a kerethez. Játszott is a Mezőkövesd és a Komárno ellen, a vezetőség pedig úgy vélte, hogy megéri leigazolni őt.

A Youtubeon egyébként egy 9 perces, videó is fellelhető róla, melyben még a Hoverla Uzhhorod mezében láthatjuk a labdarúgót.

(Forrás: dorogifc.hu)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap