Jenő

Hídlap

Dorogra igazolt a munkácsi szármású Ryashko Mykhaylo

Szerződést kötött a Dorogi FC Ryashko Mykhayloval – olvasható a klub hivatalos oldalán. A magyar-ukrán kettős állampolgárságú labdarúgó játszott a felkészülési mérkőzéseken is. Teljesítménye meggyőzte a vezetőséget és szerződést ajánlottak neki.

Hirdetések

Ryashko Mykhaylo 1996.11.05-én született Munkácson. Pozícióját tekintve belső védő, pályafutását Ukrajnában az azóta megszűnt FC Hoverla Uzhhorod-nál kezdte, majd Magyarországra, pontosabban Balmazújvárosba szerződött. A magyar kitérő után újra nevelő klubja foglalkoztatta és tizenhét alkalommal pályára is lépett az Ukrán Premier League-ben.

2016-ban kölcsönbe adták a szintén ukrán FC Mariupol együtteséhez, majd 2017-ben a Kisvárda csapatához került és a Merkantil Bank Ligában negyven alkalommal öltötte magára a csapata mezét. Ryashko próbajátékra jelentkezett a Dorognál, majd az előző héten csatlakozott a kerethez. Játszott is a Mezőkövesd és a Komárno ellen, a vezetőség pedig úgy vélte, hogy megéri leigazolni őt.

A Youtubeon egyébként egy 9 perces, videó is fellelhető róla, melyben még a Hoverla Uzhhorod mezében láthatjuk a labdarúgót.

(Forrás: dorogifc.hu)

Hirdetések

  • Koronavírus: szigorítják a Magyarországra történő belépést

    Több, környező országban is újult erőre kapott a járvány, ezért három kategóriába (zöld, sárga, vörös) sorolja az államokat a kormány – hangzott el a vasárnap délelőtti sajtótájékoztatón. Gulyás Gergely közölte: hazánk jelenleg az egyik legbiztonságosabb ország Európában.

    Hídlap
  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap