Vencel

Hídlap

Ittas kamionsofőrt kaptak el Bajnán

Büntetőeljárást kezdeményeztek a dorogi rendőrök azzal az 52 éves férfival szemben, aki ittasan közlekedett egy több tonnás teherautóval. A sofőr látta, hogy súlykorlátozó jelzőtábla található az út mellett, ennek ellenére behajtott Bajnára.

Hirdetések

A Dorogi Rendőrkapitányság járőrei január 22-én a Jókai utcában igazoltatták a vezetőt és ellenőrizték a járművet. A kisfüzesi férfi megfújta az alkoholszondát, mely pozitív eredményt mutatott, így őt további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján büntetőeljárást, a szabálysértés miatt pedig szabálysértési eljárást indítottak ellene. Ráadásul az ittas sofőr a jogosítványának is búcsút inthetett.

Egyébként a településen nemrégiben petíciót is indítottak azért, hogy csökkentsék a teherforgalmat: egyrészt az út állapota drasztikus mértékben romlik, másrészt a kamionok a megengedettnél nagyobb sebességgel haladnak át Bajnán, így veszélyeztetve a járókelőket.

(Forrás: police.hu)
(Borítókép: nemetugyek.de)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap