Máté, Mirella

Hídlap

Minősítő versenyen remekeltek a Pilisi Kolibri STE táncosai

Hazai környezetben taroltak a Pilisi Kolibri STE versenyzői, kik a piliscsévi Kálmánfi Béla Művelődési Házban megrendezett Banzáj Minősítő Táncverseny Sorozat 2020/1. fordulójában valósággal elkápráztatták a zsűrit.

Hirdetések

A január 25-i megmérettetésen a zsűri a technika mellett az előadásmód, a zenehasználat és az alapján is értékelte a produkciókat, hogy a résztvevők mennyire voltak összhangban egymással. A Pilisi Kolibri STE versenyzői lenyűgözték a bírákat. A táncosok összesen hat arany, egy ezüst minősítést szereztek, emellett pedig három különdíjat is bezsebeltek.

A képeken a legfiatalabb és legidősebb versenyzőik, Bözödi Anna, Fodor Nóra, Kosztka Zsófi és Simon Sára látható.

(Forrás és kép: Pilisi Kolibri STE)

Hirdetések
  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap