Jenő

Hídlap

Minősítő versenyen remekeltek a Pilisi Kolibri STE táncosai

Hazai környezetben taroltak a Pilisi Kolibri STE versenyzői, kik a piliscsévi Kálmánfi Béla Művelődési Házban megrendezett Banzáj Minősítő Táncverseny Sorozat 2020/1. fordulójában valósággal elkápráztatták a zsűrit.

Hirdetések

A január 25-i megmérettetésen a zsűri a technika mellett az előadásmód, a zenehasználat és az alapján is értékelte a produkciókat, hogy a résztvevők mennyire voltak összhangban egymással. A Pilisi Kolibri STE versenyzői lenyűgözték a bírákat. A táncosok összesen hat arany, egy ezüst minősítést szereztek, emellett pedig három különdíjat is bezsebeltek.

A képeken a legfiatalabb és legidősebb versenyzőik, Bözödi Anna, Fodor Nóra, Kosztka Zsófi és Simon Sára látható.

(Forrás és kép: Pilisi Kolibri STE)

Hirdetések
  • Koronavírus: szigorítják a Magyarországra történő belépést

    Több, környező országban is újult erőre kapott a járvány, ezért három kategóriába (zöld, sárga, vörös) sorolja az államokat a kormány – hangzott el a vasárnap délelőtti sajtótájékoztatón. Gulyás Gergely közölte: hazánk jelenleg az egyik legbiztonságosabb ország Európában.

    Hídlap
  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap