Adalbert

Hídlap

Csolnoki labdarúgók nyerték meg a pilismaróti felkészülési tornát

Veretlenül nyerte meg a Csolnoki Szabadidő Sportegyesület a Pilismaróton rendezett felnőtt felkészülési tornát. A fináléban meggyűlt a bajuk a Süttővel: már a büntetőkre készültek, amikor egy utolsó másodperces, bődületes szabadrúgásgóllal eldöntötték a találkozót.

Hirdetések

A január 25-én a pilismaróti Nyírő Csaba Sportcsarnokban rendezték meg a kupát, melyen a győztes Csolnokon kívül a Bajót, Lábatlan, Pilismarót, Pilismarót ifi, Süttő, Tokod és Visegrád csapatai szerepeltek.

A Csolnok mindenkin átgázolt, a csoportban a Bajótot 4:2-re győzték le, a Lábatlant 6:0-ra ütötték ki, míg a Pilismarót ifi ellen szorosabb, 1:0-ás sikert arattak. Ezután következett a “nagy” Pilismarót elleni elődöntő, melyen 1:0-ra nyertek, de saját bevallásuk szerint több gólt is szerezhettek volna.

A fináléban a szintén megyei másodosztályban szereplő Süttővel találkoztak. A vezetést a Csolnok szerezte meg, ám a Süttő fordítani tudott. Izgalomból nem volt hiány, mivel a Csolnoknak sikerült kiegyenlíteni, végül egy pontrúgással döntötték el a trófea sorsát és 3:2-re abszolválták a mérkőzést.

A csapat egy különdíjat is bezsebelt, hiszen Joó Ádámot a torna legjobb kapusának választották. A legjobb játékos díját a süttői Kottra Márk vihette haza. Az okleveleket és a kupákat Osvald Zsolt szervező adta át a résztvevőknek.

(Forrás: Csolnoki Szabadidő Sportegyesület)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap