Izabella, Dalma

Hídlap

Kikapott utolsó felkészülési mérkőzésén a Dorog

Egygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a cseh harmadosztályban szereplő MFK Frydek-Mistek elleni mérkőzésen. A találkozón pályára lépett a napokban leigazolt Ryashko Mykhaylo is, de ő sem tudott segíteni a csapaton.

Hirdetések

Január 26-án, a szlovákiai Sereden játszotta le utolsó felkészülési mérkőzését a Dorog, ahol egy cseh harmadik ligás ellenfél ellen bizonyíthattak Németh Szabolcs fiai. A gárda Mursits – Nyíri, Dlusztus, Berkó, Forró, – Kitl, Lénárth – Németh, Ryashko, Mészáros – Vígh összeállításban lépett pályára.

Bár az erőviszonyok és a játékoskeret alapján azt mondhatjuk, hogy a Dorog magasabb szintet képvisel, ez most kevés volt a győzelemhez. Az első félidő még 0:0-val zárult, majd az 56. percben Lukáš Raab belőtte a mérkőzés egyetlen gólját.

Végeredmény: Dorogi FC 0:1 MFK Frýdek-Místek

(Borítókép: MFK F-M oldal)

Hirdetések
  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap
  • Bokasérülést szenvedett egy túrázó a Rám-szakadéknál

    Balesetet szenvedett és nem tudott tovább menni egy túrázó július 11-én szombaton délután a Rám-szakadéknál. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mentők mellett az esztergomi hivatásos tűzoltók siettek a kiránduló segítségére.

    Hídlap