Máté, Mirella

Hídlap

Kikapott utolsó felkészülési mérkőzésén a Dorog

Egygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC a cseh harmadosztályban szereplő MFK Frydek-Mistek elleni mérkőzésen. A találkozón pályára lépett a napokban leigazolt Ryashko Mykhaylo is, de ő sem tudott segíteni a csapaton.

Hirdetések

Január 26-án, a szlovákiai Sereden játszotta le utolsó felkészülési mérkőzését a Dorog, ahol egy cseh harmadik ligás ellenfél ellen bizonyíthattak Németh Szabolcs fiai. A gárda Mursits – Nyíri, Dlusztus, Berkó, Forró, – Kitl, Lénárth – Németh, Ryashko, Mészáros – Vígh összeállításban lépett pályára.

Bár az erőviszonyok és a játékoskeret alapján azt mondhatjuk, hogy a Dorog magasabb szintet képvisel, ez most kevés volt a győzelemhez. Az első félidő még 0:0-val zárult, majd az 56. percben Lukáš Raab belőtte a mérkőzés egyetlen gólját.

Végeredmény: Dorogi FC 0:1 MFK Frýdek-Místek

(Borítókép: MFK F-M oldal)

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap