Tekla

Hídlap

Kéményből felszálló pernyére figyeltek fel Süttőn, tűzoltóknak kellett beavatkozniuk

Kéményben lerakódott, izzó korom miatt vonultak ki a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók egy süttői ingatlanhoz – közölte a lábatlani polgárőrség a közösségi oldalán. A gyors és sikeres beavatkozásnak köszönhetően nem történt baj.

Hirdetések

Január 26-án éjszaka szolgálatot teljesítő lábatlani polgárőrök figyeltek fel arra, hogy az egyik ház kéményéből parázs és pernye távozik, melynek nagy része a zsindelytetőn landolt. Mivel a lakókat nem tudták értesíteni, ezért a 112-es segélyhívón jelezték a látottakat.

A riasztást követően a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók és a járőrök is megérkeztek a helyszínre, eközben a házban tartózkodó lakók is felébredtek. Úgy tudjuk, hogy a lánglovagok azonnal beavatkoztak, átszellőztették a kéményt és eltávolították az izzó kormot.

(Forrás és kép: Lábatlan Város Polgárőrsége)

Hirdetések

  • Valószínűleg egy farkas él a Börzsönyben

    Aki a fáktól nem tart, annak a farkasoktól sem kell félnie – véli Bedő Péter, a Börzsöny Alapítvány nagyragadozó-kutatója, aki élőben még egyszer sem látta a Börzsönyben élő ragadozót, de nyomait és egyéb életjeleit 2017 decembere óta már többször megtalálta. Vele beszélgettünk a messziről jött jövevényről.

    Hídlap
  • Külföldön fogták el a rablót, hat év fegyházra ítélték

    Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján a bíróság jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit aki a több, mint hat évvel ezelőtti rablás elkövetését követően külföldre szökött a hatóságok elől, és akit európai elfogatóparancs alapján az Egyesült Királyságban fogtak el.

    Hídlap