Aguszta

Hídlap

Nívós amerikai versenyen remekelt Gabko Chili

Ismét magyar chilisiker Amerikában: a nagymarosi Gabko Chili az egyik legnagyobb múltú texasi versenyen mutatkozott be – írja a magyarkonyhaonline.hu. A portál beszámolója szerint Nagy Gábor a 24. alkalommal megtartott nagy presztízsű Fiery Food Challengen két ezüstöt is bezsebelt.

A zsűri döntése értelmében a m’eat GaBko BBQ és a Zip’s GaBko ale mango habanero egyaránt a második helyet érdemelte ki. A versenyen egyébként több magyar vállalkozás is indult, de csak a Dunakanyarban tevékenykedő, világszerte sikereket elérő, a Great Taste Awardon két csillagot szerzett Gabko Chilinek sikerült dobogós helyen végeznie.

A hivatalos eredménylistát itt érhető el.

(Forrás: magyarkonyhaonline.hu)
(Kép: Gabko Chili Facebook oldala)

  • Jogosítvány nélkül és ittasan motorozott egy férfi Dorogon

    Március 28-án, szombaton ezúttal a dorogi Kálvária utcában állítottak meg a rendőrök egy ittasan közlekedő személyt. A férfi segédmotoros-kerékpárjával rótta az utcákat, mígnem szembe találta magát a Dorogi Rendőrkapitányság járőreivel.

    Hídlap
  • Hétfőn újraindul a szobi komp

    „Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor indul a szobi átkelésen a járat.” – írja a Szobinfó nevű Facebook oldal. A hajó felújítása befejeződött, március 27-én vízre tették és elindultak fele Szobra.

    Hídlap
Advertisements