Jusztina

Hídlap

Nívós amerikai versenyen remekelt Gabko Chili

Ismét magyar chilisiker Amerikában: a nagymarosi Gabko Chili az egyik legnagyobb múltú texasi versenyen mutatkozott be – írja a magyarkonyhaonline.hu. A portál beszámolója szerint Nagy Gábor a 24. alkalommal megtartott nagy presztízsű Fiery Food Challengen két ezüstöt is bezsebelt.

Hirdetések

A zsűri döntése értelmében a m’eat GaBko BBQ és a Zip’s GaBko ale mango habanero egyaránt a második helyet érdemelte ki. A versenyen egyébként több magyar vállalkozás is indult, de csak a Dunakanyarban tevékenykedő, világszerte sikereket elérő, a Great Taste Awardon két csillagot szerzett Gabko Chilinek sikerült dobogós helyen végeznie.

A hivatalos eredménylistát itt érhető el.

(Forrás: magyarkonyhaonline.hu)
(Kép: Gabko Chili Facebook oldala)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap