Emese, Sarolta

Hídlap

Asztalitenisz falubajnokságot rendeztek Dágon

Mintegy ötven versenyző lépett pályára a második alkalommal megrendezett Dági Asztalitenisz Falubajnokságon, melyen a szakosztály játékosai mellett lelkes falubeliek is indulhattak. A verseny végén a csapat köszöntötte a születésnapjukat januárban ünneplő tagokat is.

Hirdetések

Jó hangulatban telt el az idei megmérettetés is, melyen nyolc kategóriában hirdettek győzteseket. Volt sok szép labdamenet, meglepő eredmények és természetesen nagy küzdelmeket is láthatott a publikum.

A Mini-manók mezőnyében Monetasz Lukács harmadik, Kletner Márk, második helyen végzett, míg a kategóriát Maróti Judit nyerte meg. A serdülőknél a mini korcsoport arany- és ezüstérmese is elindult: ők az egyel nagyobb mezőnyben egyaránt bronzérmesek lettek. A serdülők között második helyen Kreivich Fruzsina végzett, míg az első helyre Varga Gréti futott be.

Az ifjúságiaknál a képzeletbeli dobogó legalsó fokára Pósfai Petra és ifj. Kletner Zsolt állhatott fel. Az ezüstérem Juhász Tamás nyakába került, míg Varga Csanád aranyérmes lett.

Az amatőrök között Holman Gabriella és Helmayer Ernő végzett a harmadik helyen, míg az aranyéremért folyó csatát Varga István nyerte meg. Bauman Ervinnek így be kellett érnie a második hellyel.

A női mezőny aranyérmét Mede Windler Tímea hódította el, míg döntőbeli ellenfele, Kondár Kitti második lett. Az ifjúsági kategória egyik bronzérmese, Pósfai Petra ezúttal is harmadik helyen végzett, Wieszt Dorina pedig szintén bronzérmet szerzett.

Az összevont vígaszágat Kletner Zsolt nyerte meg. Wieszt Dorina ebben a mezőnyben második helyen zárt, míg Mede Windler Tímea és Megyei Vilmos egyaránt harmadik lett.

A megyei másod, illetve harmadosztályban szereplők versenyét Kondár László nyerte meg, aki a döntőben Helmayer Norbertet győzte le. Takács Roland és Kásai Péter bronzéremmel zárta a tornát. A megye I-es, illetve NB III-as mezőny versenyében Lénárt Péter végzett harmadik helyen, Pósfai Bendegúz második lett, míg Aszódi Zsolt aranyérmet szerzett.

(Forrás: Dág KSE Asztalitenisz szakosztály)

Hirdetések

  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap
  • Több kocsin is kilazították a kerékcsavarokat Szokolyán

    Egy ismeretlen személy éjjelente borsot tör a szokolyaiak orra alá, hiszen kilazítja a kocsikon a kerékcsavarokat. A település önkormányzat mindenkit arra kér, hogy ellenőrizzék a járművek kerekeit és ha rendelkeznek információkkal, netán „károsultak”, akkor jelezzék azt nekik.

    Hídlap