Tekla

Hídlap

Két gyalogost ütöttek el Dorogon

Két gyermek sérült meg január 28-én, kedden 17 óra után a dorogi városházánál- írta a Dorogi-medence. A hírportál megtudta: a két fiatal át akart kelni a zebrán, amikor egyiküket elsodorták, a másik járókelőt pedig elütötte az egyik autó.

Hirdetések

Úgy tudjuk, hogy a riasztást követően helyszínre értek a mentők, majd a kivizsgálás után kórházba szállították a sérülteket. Egyébként az egyik szemtanú azt írta, hogy a baleset pillanatában rosszak voltak a látási körülmények, mivel a 10-es főút és az István király utca kereszteződésénél nem a legjobb a közvilágítás, továbbá nagy intenzitással esett az eső. A helyszínelés félpályás útzár mellett zajlott.

(Forrás és kép: Dorogi-medence)

Hirdetések
  • Valószínűleg egy farkas él a Börzsönyben

    Aki a fáktól nem tart, annak a farkasoktól sem kell félnie – véli Bedő Péter, a Börzsöny Alapítvány nagyragadozó-kutatója, aki élőben még egyszer sem látta a Börzsönyben élő ragadozót, de nyomait és egyéb életjeleit 2017 decembere óta már többször megtalálta. Vele beszélgettünk a messziről jött jövevényről.

    Hídlap
  • Külföldön fogták el a rablót, hat év fegyházra ítélték

    Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján a bíróság jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit aki a több, mint hat évvel ezelőtti rablás elkövetését követően külföldre szökött a hatóságok elől, és akit európai elfogatóparancs alapján az Egyesült Királyságban fogtak el.

    Hídlap