Jusztina

Hídlap

Magatehetetlenül földön fekvő férfin segítettek az esztergomi rendőrök

A saját otthonában magatehetetlenül földön fekvő 65 éves férfit mentettek meg az esztergomi rendőrök – írja a police.hu. Az egyenruhások tűzoltók segítségével jutottak be a lakásba, ahol rá is találtak a lakóra.

Hirdetések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 27-én, hétfőn 9 óra 35 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy férfi esztergomi otthonában segítségre szorul, és nem tudnak bejutni hozzá. Miután a rendőrök kiérkeztek, meghallották a segélykiáltást. A bajba jutott személyt végül átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították őt.

(Forrás: police.hu)

Hirdetések

  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap