Rózsaszín díszkivilágítást kap a városháza

A hagyományoknak megfelelően január 30-án, száz nappal a 103. Giro d'Italia országúti kerékpáros verseny magyarországi rajtja előtt rószaszín díszkivilágítást kap az útvonal mentél található több épület, köztük az esztergomi városháza is.

A hagyományoknak megfelelően január 30-án, száz nappal a 103. Giro d’Italia országúti kerékpáros verseny magyarországi rajtja előtt rószaszín díszkivilágítást kap az útvonal mentél található több épület, köztük az esztergomi városháza is.

A megmérettetés nagy rajtja május 9-én lesz Budapesten, az Esztergomot érintő második futam kiindulópontja szintén a főváros, a cél pedig Győrben lesz. Január 30-án Olaszországban és hazánkban is több, a verseny útvonala melletti épület is rózsaszínbe öltözik. Magyarországon Budapest mellett még tizenhét város egy-egy emblematikus épülete kap díszvilágítást.

A szervezők a magyar városokról készült fotókat is megosztják majd a többmilliós látogatottságú közösségi oldalaikon, a legszebb épületeinket pedig Olaszország legolvasottabb sportnapilapja is bemutatja. A rószaszínben pompázó városházát csütörtökön 17-20 óra között tekinthetik meg az érdeklődők.

(Forrás: esztergom.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!