Tekla

Hídlap

Több esztergomi utcában is javíthatják a közvilágítási hibákat

Kovács Tamás képviselő a közösségi oldalán jelentette be, hogy megkapták a szolgáltatótól a visszaigazolást és hamarosan javíthatják a közvilágításban észlelt és bejelentetett problémákat. A hiba elhárításáig a lakosság türelmét kéri.

Hirdetések

A képviselő bejegyzése szerint az Áchim András és a Baross Gábor utca sarkán lévő parkolóban sem, valamint a Budai Nagy Antal úton, a TSZC Gézafejedelem Ipari Szakgimnázium és Szakképző Iskola (Budai Nagy Antal út 24.) előtti téren sem működik a közvilágítás. A Sugár utcában a buszmegálló környezetében (Sugár út, Budai Nagy Antal és Móricz Zsigmond út közötti szakasza), pedig négy kandeláber nem világít.

(Illusztráció: eon.hu)

Hirdetések
  • Valószínűleg egy farkas él a Börzsönyben

    Aki a fáktól nem tart, annak a farkasoktól sem kell félnie – véli Bedő Péter, a Börzsöny Alapítvány nagyragadozó-kutatója, aki élőben még egyszer sem látta a Börzsönyben élő ragadozót, de nyomait és egyéb életjeleit 2017 decembere óta már többször megtalálta. Vele beszélgettünk a messziről jött jövevényről.

    Hídlap
  • Külföldön fogták el a rablót, hat év fegyházra ítélték

    Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján a bíróság jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit aki a több, mint hat évvel ezelőtti rablás elkövetését követően külföldre szökött a hatóságok elől, és akit európai elfogatóparancs alapján az Egyesült Királyságban fogtak el.

    Hídlap