Adalbert

Hídlap

Dorogi, esztergomi és tokodi kötődésű birkózó is éremért utazik az Európa-bajnokságra

Az esztergomi kötődésű Lévai Zoltánnak, a tokodi származású Torba Eriknek, valamint a Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) kötelékébe tartozó Olejnyik Pavlonak is szurkolhatunk a február 10-16. között Rómában zajló Európa-bajnokságon.

Hirdetések

A kontinensviadalon magyar színeket képviselve hat női, valamint hét szabad- és kilenc kötöttfogású versenyző lép majd szőnyegre. A kötöttfogású versenyben szerepel majd Lévai Zoltán (77 kg) és Torba Erik (63 kg) – kik mindketten a Budapesti Honvéd SE sportolói. Bácsi Péter, a Magyar Birkózó Szövetség szakmai igazgatója Lévai Zoltánnal kapcsolatban azt nyilatkozta: fiatal kora ellenére kiugró eredményt várnak tőle.

A DNC birkózója, Olejnyik Pavlo a szabadfogású mezőnyében, a 97 kilogrammos korcsoportban szerezhet érmet.

(Forrás: birkozoszov.hu)
(Borítókép: utanpotlassport.hu)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap