Izidor

Hídlap

Dorogi, esztergomi és tokodi kötődésű birkózó is éremért utazik az Európa-bajnokságra

Az esztergomi kötődésű Lévai Zoltánnak, a tokodi származású Torba Eriknek, valamint a Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) kötelékébe tartozó Olejnyik Pavlonak is szurkolhatunk a február 10-16. között Rómában zajló Európa-bajnokságon.

A kontinensviadalon magyar színeket képviselve hat női, valamint hét szabad- és kilenc kötöttfogású versenyző lép majd szőnyegre. A kötöttfogású versenyben szerepel majd Lévai Zoltán (77 kg) és Torba Erik (63 kg) – kik mindketten a Budapesti Honvéd SE sportolói. Bácsi Péter, a Magyar Birkózó Szövetség szakmai igazgatója Lévai Zoltánnal kapcsolatban azt nyilatkozta: fiatal kora ellenére kiugró eredményt várnak tőle.

A DNC birkózója, Olejnyik Pavlo a szabadfogású mezőnyében, a 97 kilogrammos korcsoportban szerezhet érmet.

(Forrás: birkozoszov.hu)
(Borítókép: utanpotlassport.hu)

  • Sufni égett a dorogi Aranyhomoki dűlőben

    Mintegy ötszáz négyzetméteren égett az avar Dorog külterületén, sőt még egy sufni is lángra kapott az Aranyhomoki dűlőben – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az egységek egy emberhez mentőt is kértek. Délelőtt Tokodon akadt dolguk a tűzoltóknak: ott egy mezőgazdasági épület égett ki.

    Hídlap
  • Csalók próbálnak pénzt gyűjteni a dorogi mentőállomás nevében

    A koronavírus járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a csalók is aktivizálják magukat: például ismeretlen személyek a dorogi mentőállomás nevében telefonon próbálnak meg pénzt és támogatást gyűjteni bizonyos “eszközökre” – figyelmeztet a Dorogi Mentők nevű Facebook oldal.

    Hídlap
Advertisements